Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ντόρα Μπακογιάννη στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις



Αποτέλεσμα εικόνας για Ντόρα Μπακογιάννη 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Πολύ μεγάλη και πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για θέματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και γενικά των επιχειρηματιών πραγματοποίησαν στα γραφεία τους η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ελλάδος, στις 17/9/2016 και ώρα 11.00’, με την ευκαιρία της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
            Προσκεκλημένη στην εκδήλωση, η οποία και την τίμησε με την παρουσία της, ήταν η Βουλευτής Α’ Αθηνών και πρώην Υπουργός της «Νέας Δημοκρατίας», κα. Ντόρα Μπακογιάννη, που υπήρξε και κεντρική ομιλήτρια.
            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
-         Η Αξιότιμη Γενική Πρόξενος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, κα. Maja Apostolova
-         Η Αξιότιμη Γενική Πρόξενος της Αλβανίας στην Θεσσαλονίκη, κα. Pavlina Ylli
-         Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης
-         Ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου
-         Η Διευθύντρια Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, κα. Αγγελική Γωγάκου
-         Ο Προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννης  Ντόντος,
καθώς επίσης και πολλοί Πρόεδροι από Επιμελητήρια, Ομοσπονδίες όπως και Συνδικαλιστικά, Επιχειρηματικά στελέχη από την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος των ανωτέρω οργανώσεων και εμπνευστής πραγματοποίησης της εκδήλωσης αυτής, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, ευχαρίστησε την κα. Μπακογιάννη για την παρουσία της αλλά και τους λοιπούς παρευρισκόμενους.
Στην σύντομη, δε, ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και γενικά την επιχειρηματικότητα.
Στην συνέχεια, η κα. Μπακογιάννη που έλαβε τον λόγο, δήλωσε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα αυτά που είναι σοβαρά και υποσχέθηκε ότι η «Νέα Δημοκρατία» ως Κυβέρνηση της χώρας θα προσπαθήσει να τα επιλύσει και να τονώσει την ρευστότητα της αγοράς, δημιουργώντας καθ’ εαυτό τον τρόπο πρόσφορο έδαφος για την οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις.
Τις απόψεις τους εξέθεσαν και οι λοιποί παρευρισκόμενοι που στο τέλος, όπως και η κα. Μπακογιάννη, συνεχάρησαν τον κ. Μανδρίνο για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more