Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΒΕΓΓΕΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»- ΦωτορεπορτάζΜε μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η Μικρασιατική Βεγγέρα που διοργάνωσε η Ιστορική & Λαογραφική Εστία Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» το βράδυ του Σαββάτου 24/9/2016.
Παρά τον δροσερό καιρό, ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του την όμορφη αυτή εκδήλωση και ως αντάλλαγμα απόλαυσε ένα υπέροχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.
Παράλληλα, όσοι έδωσαν το παρόν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιδικό τμήμα του Συλλόγου το οποίο παρότι φέτος έχει κάνει μόλις δύο πρόβες κέρδισε επάξια το πιο θερμό χειροκρότημα. Άλλη μια ευχάριστη νότα ήταν η παρουσία της χορευτικής ομάδας του χοροδιδασκάλου μας κ. Δημήτρη Μήτσκα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις και εισέπραξε τα πιο θετικά σχόλια.

Η Διοίκηση της Ιστορικής & Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν, καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές και αρωγούς που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
Επίσης, ευχαριστεί θερμά το εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας που για άλλη μια φορά συνέδραμε στην προσπάθεια με όσα μέσα διαθέτει. Παράλληλα, ευχαριστεί όλους τους χορηγούς –μικρούς και μεγάλους- για την συμβολή τους και ιδιαίτερα το κατάστημα «INFOTECH ΜΠΟΤΣΦΑΡΗΣ – ΠΑΚΑΛΙΔΗΣ» για την δωρεά του Tablet που κληρώσαμε στα πλαίσια της λαχειοφόρου αγοράς (το κερδίζει ο αριθμός 53).

 Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Μπάτση και κ. Γιάννη Κετικίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη και κ. Μιχάλη Μπογδάνη, τον Πρόεδρο της Αριδαίας κ. Γρηγόρη Ταρασίδη, τον πρώην Ευρωβουλευτή και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας κ. Γιάννη Γκλαβάκη, τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Γιώργο Καρασσαβίδη και φυσικά όλο τον κόσμο.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016 (2η μέρα Χριστουγέννων) θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός μας με την διάσημη τραγουδίστρια Ντιλέκ Κότς. Για όλες τις λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου