Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Παραπολιτικά από την επίσκεψη στελεχών της ΝΔ στο νομό Πέλλας


Πολλά ήταν τα παραπολιτικά τα οποία βγήκαν απο τις επισκέψεις των Βουλευτών της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου, Αναστάσιου Δημοσχάκη και Κώστα Κασσαπίδη στο νομό Πέλλας. Εκτός από στελέχη του Κόμματος από την Πέλλα τους συνόδευε και ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός Γιώργος Καρασμάνης. 

* Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας είχαν οι Βουλευτές. Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος ζήτησε η Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται κοντά στους πιστούς και να βοηθούν τον Κλήρο. Ακόμη τόνισε ότι υπάρχουν αρκετοί πολίτες που επιθυμούν να γίνουν ιερείς αλλά δεν μπορούν να γίνουν λόγω του Μνημονιακού νόμου για την απαγόρευση των προσλήψεων από την Τρόικα. 

* Ακούστηκαν πολλά παράπονα από το γεγονός ότι οι Βουλευτές της ΝΔ δεν επισκέφτηκαν τα νοσοκομεία της Έδεσσας και των Γιαννιτσών. Ως γνωστών στην περιοχή μας η υγεία νωσεί και πολλοί εξέλαβαν ως αδυναμία και ομολογία ήττας το γεγονός ότι απέφυγαν να δουν από κόντά την κάτασταση. 

* Με παρέμβαση του ιδιαίτερα δραστήριου προέδρου της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας Κώστα Μπατσίρη μπήκε στο πρόγραμμα η Έδεσσα καθώς αρχικά δεν είχει συμπεριληφθεί. Δηλαδή ήθελαν να φιλοξενήσουν τους Βουλευτές χωρίς την πρωτεύουσα του νομού Πέλλας. 


*  Τα Λουτρά του Πόζαρ επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για την μεγάλη επισκεψιμότητα που έχει η περιοχή  στον τομέα του τουρισμού και να τους μιλήσει για τις πολλές επιλογές που έχει ο επισκέπτης στην περιοχή μας. Αναφέρθηκε στο πλάνο της Δημοτικής  Αρχής για ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη και ζήτησα να συνδράμουν μέσα από τον θεσμικό τους ρόλο την προσπάθεια που γίνεται.

* Τα εργαστάσια της περιοχής της Σκύδρας επισκέφτηκαν οι Βουλευτές για να ακούσουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα συνομίλησαν και με εργαζομένους για να ακούσουν από κοντά τα παράπονα τους. 

* Μια δυσάρεστη έκπληξη συνάντησαν οι Βουλευτές που είχαν ραντεβού στην ΕΓΣ Γιαννιτσών όπου θα συναντούσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είχαν μαζευτεί υπάλληλοι και μέλη του Συνεταιρισμού και είχαν έντονες κουβέντες. Μάλιστα ακούστηκαν και κάποια Γαλλικά... Τελικά η συνάντηση μάλλον χαρακτήριστηκε ως φιάσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more