Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΓΝΩΜΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΜ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ REWORKS



Αποτέλεσμα εικόνας για Α. Τζιτζικώστας
Δημοσιογράφους και διαμορφωτές γνώμης από ΜΜΕ διεθνούς κύρους και παγκόσμιας εμβέλειας θα φιλοξενήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνοντας ταξίδι εξοικείωσης (familiarization trip) στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα από τις 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016, σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Reworks.
Το Reworks είναι ένα Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής, σημείο συνάντησης των φίλων της σύγχρονης μουσικής σκηνής, που  από το 2004 φιλοξενείται αδιάλειπτα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων μουσικών φεστιβάλ σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασικός στόχος  του Reworks είναι να ενώσει και να φέρει κοντά το σύγχρονο πολιτισμό και τη μουσική σκέψη στο αστικό περιβάλλον. Στη διάρκεια της πορείας του, το Reworks έχει δικαιολογημένα γίνει σημείο αναφοράς για τη μουσική και τις δημιουργικές τέχνες στην Ελλάδα, καθώς μέσα από αυτό αναδεικνύονται νέες τάσεις και ανερχόμενα μουσικά ταλέντα.
«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα να αναδείξουμε το τουριστικό μας προϊόν μέσα από συντονισμένες και συνδυαστικές δράσεις. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα φιλοξενίας δημοσιογράφων και διαμορφωτών κοινής γνώμης και σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Reworks, αυτή τη φορά, τους καλούμε να γνωρίσουν και να ζήσουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μία ζωντανή, νεανική πόλη με έντονους αστικούς ρυθμούς, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και τον κόσμο. Μέσα από τα ταξίδια εξοικείωσης προβάλλουμε πολυδιάστατα την τουριστική μας εικόνα και ταυτόχρονα στηρίζουμε τον πολιτισμό υποστηρίζοντας έμπρακτα δράσεις και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον πλούτο ταξιδιωτικών εμπειριών της έδρας της ΠΚΜ, της πόλης της Θεσσαλονίκης», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more