Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Χρυσό μετάλλιο ο Πλαλής Στέργιος στο Παγκόσμιο μήτινγκ taekwondo G1 στην Πολωνία.



Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών
Ο αθλητής του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών  μετά από πέντε νίκες στο Παγκόσμιο μήτινγκ στη Βαρσοβία της Πολωνίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση, χαρίζοντας στην πόλη μας και την Ελλάδα μια ακόμα διάκριση.
Τα μήτινγκ G1 είναι με ονομαστική βαθμολογία για την ερχόμενη Ολυμπιάδα του 2020 του Τόκυο και στο συγκεκριμένο μήτινγκ αγωνίστηκαν αθλητές-τριες από 80 και περισσότερες χώρες. Από Ευρώπη – Αμερική – Ασία - Αφρική – Ωκεανία, έδωσαν το παρόν και μάλιστα αθλητές-τριες με ηπειρωτικές και παγκόσμιες διακρίσεις. Κάτω από τις οδηγίες της Ολυμπιονίκης Έλλης Μυστακίδου, ο αθλητής Πλαλής Στέργιος νίκησε κατά σειρά τον πρωταθλητή Νορβηγίας 14-2, τον πρωταθλητή Πολωνίας 7-0, τον πρωταθλητή Γαλλίας 5-0, τον πρωταθλητή Αγγλίας 4-0 και φτάνοντας στον τελικό νίκησε τον πρωταθλητή Μεξικού με 8-6 κερδίζοντας στην κατηγορία των 59 κιλών το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση.
Επίσης ο αθλητής Ιμβριώτης Γεώργιος έχασε στον δεύτερο αγώνα μια και έπαιξε σε μια κατηγορία κιλών παραπάνω γιατί με το μικρό χρονικό διάστημα που είχε στην διάθεση του δεν πρόλαβε να χάσει τα κιλά του και η Τσεκούρα Κωνσταντίνα που έχασε από την πρωταθλήτρια Ρωσίας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου οι γονείς, οι συναθλητές και οι προπονητές Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τον Πλαλή Στέργιο για την μεγάλη του επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more