Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ. 0 – 4 Σημαντική ψυχολογική νίκη για τον Απόλλωνα


 

 – Σε αναζήτηση προπονητή η ομάδα μετά την παραίτηση Καλαιτζή !

Έχοντας στον πάγκο του πλέον μόνο τον Πήχα Φρέντυ, μέχρι πρότινος συνεργάτη του Στέλιου Καλαιτζή αφού ο τελευταίος παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Απόλλωνας πέτυχε μία σημαντική και ψυχολογική νίκη μέσα στην ΚΑΛΗ επί της τοπικής Νίκης. Να σημειώσουμε ότι και η ομάδα της Καλής βρίσκετε στην αναζήτηση προπονητή από την προηγουμένη εβδομάδα αφού λύθηκε η συνεργασία τους με τον Γιαννούλτση και στον πάγκο της κάθισε υπηρεσιακά ο κ. Ανδρίτσος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την υπεροχή να βρίσκετε στους φιλοξενούμενους χάνοντας μία δύο καλές ευκαιρίες. Μετά την επίτευξη του τέρματος με πέναλτι για τους Κρυαβρυσιώτες οι γηπεδούχοι πίεσαν και βρέθηκαν τουλάχιστον δύο φορές απειλητικά μπροστά στην εστία του Σκαπέρδα ο ποιος και αντέδρασε σωτήρια για την εστία του και τις δύο φορές.
Την πρώτη του εμφάνιση για φέτος με τα χρώματα του Απόλλωνα έκανε και ο 20χρνος Παρράς που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα στην Γ΄ Εθνική !
5ο ο Βούλγαρης μέσα στην μεγάλη περιοχή και σε καλή θέση ολιγώρησε προλαβαίνοντας τον οι αντίπαλοι και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία αφού ήταν σε πλεονεκτική θέση.
17ο ο Βασιλείου μέσα στην μεγάλη περιοχή μ΄ ένα εντυπωσιακό κόψιμο της μπάλας θ΄ αναγκάσει τον αντίπαλο του να τον ανατρέψει κερδίζοντας πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Βούλγαρης εύστοχα ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
29ο ωραία σέντρα του Πετρίδη από δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής για τον ολομόναχο Βούλγαρη, ο τελευταίος θα στειλεέ την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ακριτίδη αλλά ο τελευταίος θα μπλοκάρει την μπάλα σωτήρια για την εστία του.
30ο ωραίο σουτ του Μυλωνά από αριστερά ο Σκαπέρδας θ΄ αποκρούσει σωτήρια με την μπάλα να περνάει ελάχιστα από το αριστερό κάθετο δοκάρι και παράλληλα με την εστία του για να καταλήξει κόρνερ.
44ο Μόνος του Μυλωνάς από αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή θα βγει ο Σκαπέρδας κλείνοντας του το οπτικό πεδίο αποκρούοντας σωτήρια το πλασέ του σε κόρνερ.
66ο ωραία κάθετη μπαλιά του Μπουρδάνου μέσα στην μεγάλη περιοχή της Καλής, με υποδειγματικό πλασέ ο Βούλγαρης θα σημειώσει το 0 - 2
69ο ωραίο σουτ του Μπουρδάνου από αριστερά μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα θα φύγει ελάχιστα πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι.
75ο ο Βούλγαρης μετά από αντεπίθεση του Απόλλωνα θα φύγει στην αντεπίθεση από τα δεξιά και με κοντινό πλασέ στην κλειστή γωνία του Ακριτίδη θα διαμορφώσει το 0 – 3. Στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι γιατί δεν έβγαλε την μπάλα έξω ο σκόρερ του Απόλλωνα, αφού προηγήθηκε σύγκρουση στον αέρα δύο ποδοσφαιριστών ένας από κάθε ομάδα, αλλά ο διαιτητής του αγώνα είπε ότι ήταν ήδη εκτός αγωνιστικού χώρου οι δύο ποδοσφαιριστές.
86ο ο Βασιλείου από δεξιά με μία ατομική επέλαση θα μπει στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα σημειώσει το τελικό 0 – 4
Η διαιτησία του κ. Φωτιά Β. με επόπτες τους κ. Δεμερτζή Ν., Τετραγώνη Δ. χωρίς το μεγάλο λάθος παρ΄ όλες τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ): Ακριτίδης, Μαυρόπουλος, Πληκαδίτης, Γιακαμόζης Σ. (80ο Κότσυφας Α.), Καραμαλάκης, Πίττας, Δημητριάδης, Ανδρίτσος, Καραγκιαούρης, Νικολαίδης, Μυλωνάς Δ.(46ο Γιακαμόζης Α.)
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΠΗΧΑΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Βαμβακίδης, Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος Γ.(68ο Παρράς) , Πετρίδης (81ο λ.τ. Γκόγκος), Βασιλείου, Τσίκος (60ο Μπουρδάνος), Βούλγαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more