Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ. 2 – 1



Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο ακριβώς γιατί είναι απρόβλεπτο. Όπως απρόβλεπτη ήταν και η ήττα του Απόλλωνα στο προχθεσινό παιχνίδι με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο μέρος οι Κρυαβρυσιωτες θα χάσουν τρεις κλασικότατες ευκαιρίες για ένα ευρύ σκορ, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία τους στο γήπεδο, Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος με δύο επικίνδυνες αντεπιθέσεις, μετά από λάθη στο χώρο του κέντρου από τους φιλοξενούμενους, από την αιχμή του δόρατός της τον έμπειρο Μουρουζιδη πέτυχε δύο τέρματα. Ο Απόλλωνας έχοντας φέτος ένα νεανικό και ανανεωμένο σύνολο τα πήγε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος καταδικάζοντάς τον όμως η επιθετική του αστοχία. Οι γηπεδούχοι έχοντας έμπειρους παίκτες αλλά μια ΄΄ βαριά ΄΄ σχετικά ομάδα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες της. Στο τελευταίο 15 λεπτο οι Κρυαβρυσιώτες με επίθεση διαρκείας μείωσαν το σκορ και ενδεχόμενα θα μπορούσαν και κάτι ακόμη καλύτερο εάν είχαν άλλα 10 λεπτά αλλά…..
Πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην κερκίδα του Μαυροβουνίου και σίγουρα είδε όμορφο ποδόσφαιρο καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα !
14ο ωραία μπαλιά στον κενό χώρο από τον Πετρίδη για τον Βούλγαρη θα βρεθεί τε τα τετ με τον Καμπαλή αλλά το πλασέ του θα πάει πάνω στον τερματοφύλακα.
34ο Φάση διαρκείας στα καρέ του Καμπαλή το πλασέ του Πετρίδη προς την εστία θα πάει πάνω σε αντίπαλο.

40ο ο Νάτσης θα φύγει από τα δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή θα σουτάρει διαγώνια αλλά ο Σκαπέρδας θ΄ αποκρούσει σωτήρια.
42ο η φάση του αγώνα με τον Βούλγαρη να βγαίνει τε τα τετ σουτάροντας προς την εστία αλλά ο Καμπαλής θα διώξει σωτήρια για την ομάδα του.
59ο λάθος στο χώρο του κέντρου για τους Κρυαβρυσιώτες ο Μουρουζίδης θα πάρει την μπάλα και με ωραίο σουτ θ΄ ανοίξει το σκορ σε 1 – 0.
64ο ο Μουρουζίδης και πάλι από δεξιά θα βρεθεί αμαρκάριστος και με σουτ θα διαμορφώσει το 2 – 0.
74ο ο Παπαδόπουλος Γ. θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και θα αποβληθεί.
88ο ο Γκόγκος θα βγάλει σέντρα από αριστερά στην άλλη πλευρά για τον αμαρκάριστο Πετρίδη ο οποίος θα πετύχει ένα εκπληκτικό τέρμα στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα μειώνοντας σε 1 – 2 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.
Η διαιτησία του κ. Καρατζά με επόπτες τους κ.κ. Ταγκαλίδη, Δέλλιο ελέγχετε μόνο για την ανοχή του σκληρού παιχνιδιού στο πρώτο μέρος των γηπεδούχων.
 

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ Σ.): Καμπαλής, Κατριτζόγλου, Σιδέρης, Τουρατζίδης, Νάσης (86ο Τάντης) , Λέσι, Φανιάδης Αντωνιάδης, Ζαχαριάδης, Μουρουζίδης (71ο λ.τ. Elezi) , Παπανικολάου (63ο Μουρατίδης).
 

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Σ. – ΠΗΧΑΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Κουτρούμπαλος, Τιόπτσης (85ο Σερβετάς) , Τσιρακίδης, Ευθυμίου (62ο Γκόγκος), Παπαδόπουλος Γ., Πετρίδης, Βούλγαρης, Τσίκος, Μπουρδάνος (71ο Βαμβακίδης),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more