Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Έκλεισε η 3η Pella Agro στην Κρύα Βρύση, η έκθεση του χαμηλότερου επιπέδου διοργάνωσης στην ιστορία του θεσμού !





 Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου

  Μία ακόμη έκθεση έκλεισε της πύλες της στην Κρύα Βρύση, ίσως η ποιο ανούσια και χαμηλού επίπεδου διοργάνωση.
    Με ελάχιστη προβολή του θεσμού, κυρίως εκτός του νομού Πέλλας, εκεί δηλαδή πους μας ενδιαφέρει, προσελκύοντας έτσι κόσμο και εκθέτες από την ευρύτερη Κεντρική Μακεδονία, εκτός από την έκδοση ενός - δύο δελτίων τύπου που έγιναν λίγο διάστημα πριν την έναρξή της.  Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η ανακοίνωση – πρόσκληση του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ (συνδιοργανωτής της Pella Agro)  προς τις επιχειρήσεις του νομού μας,  να συμμετάσχουν, όσες θέλουν, στην αντίστοιχη περιφερειακή έκθεση της Κοζάνης, που έγινε μία εβδομάδα πριν, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια αντίστοιχη πρόσκληση από το Επιμελητήριο Κοζάνης προς τις εκεί επιχειρήσεις. Αυτό προφανώς έπρεπε να ζητηθεί από τους διοργανωτές της δικής μας έκθεσης !
   Με εκτύπωση και τοιχοκόλληση των ενημερωτικών αφισών 5 μόλις ημέρες  και την τοποθέτηση των πανό 3 μόλις ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης. 
   Με την πολύ μικρή συμμετοχή εκθετών, αφού συμπτύχθηκαν όλοι οι εκθέτες  μόνο στον χώρο της λαϊκής αγοράς, ενώ άλλες χρονιές υπήρχε και ο κλειστός εκθεσιακός χώρος απέναντι αλλά είχε και περισσότερους βιοτέχνες.  Και όλ΄ αυτά να είναι σύμφωνα με την ανεπίσημη αιτιολογία από κύκλους του Δήμου Πέλλας για τη μεταφορά της ημερομηνίας, ότι δεν μπορούσαν να βρεθούν εκθέτες στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου ημερομηνία δηλαδή που διοργανώνονταν χρόνια τώρα η έκθεση !
 Το βασικότερο βέβαια στοιχείο και αυτό που μας έθεταν σαν ερώτημα όλοι οι εκθέτες αλλά και ο απλός κόσμος ήταν, γιατί άλλαξε η ημερομηνία η οποία συνέβαλε αρνητικά στην προσέλευση του κόσμου λόγω των καιρικών συνθηκών (κρύο τα βράδια), με τις σχολικές υποχρεώσεις να είναι πλέον στο ζενίθ τους, με αποτέλεσμα την μικρή προσέλευση παιδιών, άρα και  των μεγάλων. Και ολ΄ αυτά βέβαια να τα έχουμε επισημάνει έγκαιρα εκφράζοντας τους φόβους μας για την επιτυχία ή όχι της μεταφοράς της ημερομηνίας, με κάποιους δημοτικούς μας συμβούλους ρωτώντας τους για το θέμα,  μας έλεγαν χαρακτηριστικά ότι θα κριθεί εκ του αποτελέσματος η επιλογή αυτή !  Η δικαίωση μας βέβαια μας λυπεί γιατί εμείς επιθυμούμε την ουσιαστική αναβάθμιση των θεσμών της πόλη και όχι την σταδιακή υποβάθμισή τους.
    Φυσικά δεν θα αναφερθούμε για μία ακόμη φορά στην σκοπιμότητα της αλλαγής του ονόματος, διαγράφοντας ουσιαστικά την ιστορία 3ων 10ετιών θεσμού αφού δεν είδαμε να προσφέρει κάτι το καινούριο ούτε στη φιλοσοφία ούτε στην πράξη η Pella Agro ! 
     Και θέτουμε ένα ευθέως ερώτημα προς τον Δήμαρχο Πέλλας κ, Στάμκο Γρηγόρη αναζητώντας μία απάντηση όχι για μας αλλά για την ενημέρωση των συμπολιτών μας. Ποιος εισηγήθηκε και αποφάσισε την μεταφορά της ημερομηνίας της έκθεσης κατά ένα μήνα, χωρίς να ληφθούν υπόψη μια σειρά από διάφοροι παράμετροι, αλλά και όταν οι Κρυαβρυσιώτες δημοτικοί σύμβουλοι δήλωναν άγνοια για το θέμα αυτό ;

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΕΣ!!!!
    Η ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ
    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟΥΛΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΤΑΚΙΑ
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΛΩΝΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more