Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ανασχηματισμός και Γ.Γ. μέχρι την Τρίτη στην Αλμωπία!




Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτική αρχή Δημήτρη Μπίνου Αλμωπία

Φαίνεται ότι όσο περνά ο καιρός κλειδώνουν οι θέσεις για τον ανασχηματισμό  που θα γίνει στην Δημοτική αρχή Αλμωπίας, καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος το επανέλαβε και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου. Την Τρίτη άλλωστε ξεκίνησε παράλληλα τις συνεντεύξεις με τους 16 υποψήφιους για την θέση του Γενικού Γραμματέα. Μάλιστα θα είναι μια διαδικασία η οποία θα εμπεριέχει αντικειμενικότητα, αξιοσύνη ώστε αυτή η επιλογή να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου Αλμωπίας και των υπηρεσιών του καθώς και στην μείωση των διευθυντών ώστε το σχήμα είναι ποιο ευέλικτο. Από εκεί και πέρα αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον οι αλλαγές και οι τράμπες μιας και θα πρέπει όλες οι τάσεις να είναι ευχαριστημένες. Φαίνεται λοιπόν πως ως την Τρίτη 1η Νοεμβρίου θα έχουν ανακοινωθεί όλες οι αλλαγές. Τα Νέα της Αλμωπίας κάνοντας ρεπορτάζ σας παρουσιάζουν όλα εκείνα τα ονόματα τα οποία παίζουν για θέσεις. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η ονοματολογία κάπως περιορίστηκε λόγω της απουσίας του κου Μπίνου στην Ιταλία αλλά και από το γεγονός ότι έχει επικεντρωθεί στην επιλογή του νέου γραμματέα. Τα σενάρια λοιπόν που ακούγονται είναι τα παρακάτω:

Αντιδημαρχία Οικονομικών
Παραμένει μόνος αμετακίνητος ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης ο οποίος θα συνεχίσει το ίδιο επιτυχημένο έργο του τόσο στην κοινωνική πολιτική όσο και στα οικονομικά τα οποία έχουν συμμαζευτεί.

Αντιδημαρχία Παιδείας
Ο Γιώργος Σαββίδης θα αφήσει την θέση του στον Δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Χατζηγιαννίδη με τον οποίο ο Δήμαρχος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών
Μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα αλλάξει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κετικίδης. Είναι έκδηλο το γεγονός ότι έχει επιτυχημένο έργο στην θητεία του και ότι είναι ο μόνος από τα μέλη της Δημοτικής αρχής που έχει κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο. Από εκεί και πέρα αν αντικατασταθεί τα δυο ονόματα τα οποία ακούγονται ότι μπορεί να τον αντικαταστήσουν είναι αυτά του Κώστα Ζαχαριάδη προέδρου της Κοινωφελούς ή του πρόσφατα παραιτηθέντα αντιπροέδρου των Λουτρών Δημήτρη Βέσκου.

Αντιδημαρχία Καθημερινότητας
Σε αυτή τη θέση θα αποχωρήσει ο Χρήστος Μπάτσης που βοήθησε με όλη του την δύναμη ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό να καθαρίσει η πόλη ενώ όσο περνούσε ο καιρός η συγκεκριμένη αντιδημαρχία γνώρισε καλύτερες μέρες. Την θέση του πιθανότατα θα πάρει ο κος Ρώσης.

Αντιδημαρχία Εξαπλατάνου
Και από αυτή τη θέση θα αποχωρήσει ο δημοτικός σύμβουλος κος Αβραμίκας και την θέση του αναμένεται να πάρει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ουργατζόγλου. Σε αυτό το σημείο ίσως υπάρξει κάποιο ζήτημα και ο κος Ουργατζόγλου να αναλάβει κάποια Δημοτική επιχείρηση. Αυτό ίσως φέρει ανασχηματισμό και στις αντιδημαρχίες με τον Γιάννη Κετικίδη να κρατά την τεχνική υπηρεσία και την χωρική αντιδημαρχία Εξαπλατάνου και με τον Κώστα Ζαχαριάδη να αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής .

Προεδρείο και Λουτρά
Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο που λήγει η θητεία του θα παραμείνει ο κος Σίμος Σωτηριάδης ενώ στην Δημοτική επιχείρηση των Λουτρών θα παραμείνει πρόεδρος ο ίδιος ο Δήμαρχος και την θέση του Αντιπροέδρου ίσως πάρει κάποιος από τους Γιάννη Κετικίδη ή Γιώργο Δόντσο.

ΝΠΔΔ
Στα Νομικά πρόσωπα δημοσίου Δικαίου θα γίνουν αλλαγές μόνο αν υπάρξουν καραμπόλες. Στους Παιδικούς σταθμούς αν απομακρυνθεί ο κος Δόντσος την θέση ίσως πάρει ο κος Μπάτσης ενώ στην Κοινωφελή αν αποχωρήσει ο κος Ζαχαριάδης την θέση του θα πάρει ο κος Ουργατζόγλου. Στην ΔΕΥΑ το δίδυμο δεν αλλάζει καθώς Χρήστος Γεωργίου και ο κος Γούδης θα παραμένουν σταθεροί.  

1 σχόλιο:

  1. Η θεση του Γενικου ειναι η πιο σημαντικη
    ποιος ακουγετε δε μας λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more