Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Πολλά τα καρφιά της Έφης Ταμβίσκου προς την Δημοτική αρχή στο Δ.Σ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έφη Ταμβίσκου 


Πόλλα ήταν τα καρφιά που έριξε η ανεξάρτητη Δημοτική σύμβουλος Έδεσσας Έφη Ταμβίσκου προς την Δημοτική αρχή Έδεσσας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου. Η ίδια ανέρτησε πριν από λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό τα ακόλουθα:
 
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/09/2016, τοποθετήθηκα επί των εξής θεμάτων, που πιστεύω ότι απασχολούν το σύνολο των συνδημοτών μας.
1. Στη λεηλασία των κατασκηνώσεων Σωτήρα, όπως έχει καταγραφεί και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και την ευθύνη της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, εφόσον δόθηκαν χρήματα για την λειτουργία δομής που ποτέ δεν λειτούργησε εκεί, αλλά και δεν διαφυλάχθηκε η Δημόσια περιουσία.
2. Στη συνέχιση λειτουργίας της ΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉΣ και τις επιπτώσεις της καθώς και στην μηδαμινή ενημέρωσή μας ως Δημοτικό Συμβούλιο, από τους εκκαθαριστές.
3. Στην άσχημη κατάσταση των δημοτικών γηπέδων, στην ανάγκη σωστής συντήρησής τους αλλά και στην δίκαιη χρήση τους από όλα τα αθλήματα και συλλόγους.
4. Στην άσχημη κατάσταση που βρίσκονται οι δημοτικές τουαλέτες επί της Μοναστηρίου και στην άμεση ανάγκη ανακαίνισής τους.
5. Σε θέματα λειτουργίας του γηροκομείου Έδεσσας.
6. Στην επιτακτική ανάγκη καλής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τους φιλοζωικούς συλλόγους, ώστε να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια επίλυσης του θέματος με τα αδέσποτα.
7. Στην αξιοποίηση της δυνατότητας που παρέχει το Εθνικό Τυπογραφείο ως Πολιτεία, για δωρεάν εκτύπωση και προώθηση εντύπου υλικού, που θα συντελέσει και θα διευκολύνει, υπό τις δεδομένες ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες, την τουριστική προβολή της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more