Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση με φόντο την κατάσταση στον ΟΛΘ




ΠροΑποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΘ ΑΕ

γραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΛΘ ΑΕ, κ. Κωνσταντίνο Μέλλιο και με μέλη της Διοίκησης, είχε στις 7/10/2016 στα γραφεία της, ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ε.Ε.), της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ο.Ε.Ε.Θ.) και της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ Ο.Ε.Ε.Θ. – Σ.Ε.Ε, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, συνοδευόμενος από μέλη των Προεδρείων του Συνδέσμου, της Ομοσπονδίας και της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Εταιρείας.
    Παρόντες, επίσης, στην συνάντηση αυτή εκ μέρους της ΟΛΘ ΑΕ ήταν ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτριος Ρούτος και το μέλος του Δ.Σ., κ. Πάνος Καρδαράς ο οποίος είναι και Επιστημονικός Σύμβουλος και μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος.
    Συμμετείχε, ακόμη, ο κ. Στέλιος Μαυρίδης, Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου, της Ομοσπονδίας και της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Εταιρείας και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
    Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της ΟΛΘ ΑΕ για τους στρατηγικούς στόχους της Διοίκησης του Λιμανιού και παράλληλα να αναπτύξουν τις θέσεις του Συνδέσμου, της Ομοσπονδίας και της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Εταιρείας για τον εκσυγχρονισμό του Λιμένα της Θεσσαλονίκης, όπως είναι η πραγματοποίηση των κατάλληλων υποδομών για την υποδοχή μεγάλων πλοίων και σκαφών αναψυχής, η μετατροπή του σε σύγχρονο εμπορευματικό σταθμό και η ανάπτυξη της κρουαζιέρας που έχει μεγάλη προοπτική για τον τουρισμό της Χώρας μας.
    Επίσης, ο κ. Μανδρίνος πρότεινε στον Πρόεδρο της ΟΛΘ ΑΕ, κ. Μέλλιο, την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των φορέων τους, ώστε τόσο ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ελλάδος, τόσο η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης όσο και η Πανελλήνια Αναπτυξιακή Εταιρεία να βοηθήσουν το έργο της Διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ και την ανάδειξη του λιμανιού, που αποτελεί κύριο πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Χώρας, σε πραγματικό διαμετακομιστικό κέντρο όχι μόνο των Βαλκανίων αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης γενικότερα.
    Τέλος, ο κ. Μανδρίνος κάλεσε τον Πρόεδρο της ΟΛΘ ΑΕ, κ. Μέλλιο, να επισκεφθεί και αυτός σε χρόνο που θα επιλέξει, τα γραφεία του Συνδέσμου, της Ομοσπονδίας και της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Εταιρείας, ώστε να συνεχισθούν οι επαφές και να οριστικοποιηθούν τα θέματα συνεργασίας μέσω και του μνημονίου συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more