Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Συμμέτοχη του ΓΑΣ Έδεσσας στη «γιορτή μπάσκετ» στην Αριδαία



Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΣ Έδεσσας 
Σε γιορτή του μπάσκετ εξελίχθηκε το τουρνουά που έγινε το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στην Αριδαία. Περισσότεροι από 150 αθλητές από τους συλλόγους Φ.Ο. Αριδαίας, Ίκαροι Γιαννιτσών, ΓΑΣ Έδεσσας και Φίλιππος Βέροιας, χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα και διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας συμμετείχε με δύο ομάδες και οι αθλητές του κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες, αλλά και χάρηκαν τα παιχνίδια. Όλοι ο αγώνες έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και οι προπονητές και παράγοντες των τεσσάρων συλλόγων που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για διαφορά θέματα, σχετικά με το μπάσκετ.
Σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί γονείς βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Αριδαίας και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους.     
Το τουρνουά είναι μία προσπάθεια των συλλόγων που συμμετέχουν, ώστε οι αθλητές των ακαδημιών, να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις. Ο σχεδιασμός των συλλόγων που συμμετέχουν σε αυτή την δράση είναι, οι ακαδημίες να συναντιούνται μια φορά κάθε μήνα σε διαφορετική πόλη. Έτσι η αγώνες μετά την Αριδαία θα μεταφερθούν στην Βέροια την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά. Σύντομα θα ανακοινωθεί σε ποια πόλη θα γίνει η επόμενη συνάντηση των ακαδημιών.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more