Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Στις Βρυξέλες ομιλητής ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Σαχινίδης

     

Κλιμάκιο μελών και φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή επισκέφθηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση του Ευρωβουλευτή του Κινήματος μας, Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου. Μετά την καθιερωμένη ξενάγηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και την ενημέρωση για τον ρόλο και την θέση του εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακολούθησε εκδήλωση εντός των εγκαταστάσεων του.

Στην έναρξη της εκδηλώσεως έγινε αναφορά στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας και συγκεκριμένα στην έναρξη του Α’ Βαλκανικού Πολέμου, την απελευθέρωση του υπόλοιπου της Θεσσαλίας, την απελευθέρωση της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη, Φλώρινα, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη), την απελευθέρωση των Αθηνών και την 28η Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωσης επίσης μίλησε η βουλευτής Χαλκιδικής Σωτηρία Βλάχου, η οποία ανέλυσε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα μας από τους λαθρομετανάστες. Τον λόγο μετά πήρε ο βουλευτής Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος ανέλυσε την αγροτική πολιτική του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και μετά από αυτόν ακολούθησε ανάλυση της αγροτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως από τον Ευρωβουλευτή στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο.
Τελευταίος μίλησε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μεσσηνίας, Σαρατσιώτης Δημήτριος ο οποίος μίλησε για τον νεοσύστατο Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας, ο οποίος λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα των αντίστοιχων συνεταιρισμών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η Χρυσή Αυγή θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να μεταφέρει στον Έλληνα πολίτη την πραγματική εικόνα από Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και την εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more