Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Estia Awards: Παράταση της υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 3 Νοεμβρίου



Αποτέλεσμα εικόνας για Estia Awards 
Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου παρατείνεται η υποβολή υποψηφιοτήτων στα Estia Awards, τα πρώτα βραβεία που αναγνωρίζουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης: από τα εστιατόρια μέχρι τα café-bar και από τα burgers και την πίτσα μέχρι τα ζαχαροπλαστεία, τα juice bars και τις εταιρείες catering.
Σχετικά με τους στόχους των Estia Awards και με τα είδη των πρακτικών που φιλοδοξούν να αναδείξουν, ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις τεσσάρων εκ των μελών της κριτικής επιτροπής:

«Μέσα από τα Estia Awards, πρέπει να επιβραβευθούν οι επιχειρήσεις εστίασης που, παρά την οικονομική κρίση, βελτίωσαν την ποιότητα  των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, κρατώντας τις τιμές σταθερές, ώστε να ανταποκριθούν στις ολοένα υψηλότερες απαιτήσεις από την πλευρά των πελατών τους.
Παράλληλα, αξίζει να αναδειχθούν τάσεις που υπερασπίζονται τις ‘καθαρές’ γεύσεις και την αυθεντικότητα των προϊόντων, καθώς και καινοτομίες που σχετίζονται με την ενίσχυση της ελληνικής γευστικής ταυτότητας».

Μιλτιάδης Καρούμπας, Executive Chef, Πρόεδρος Chef's Club

 «Τα Estia Awards είναι ένας εξαιρετικά φιλόδοξος διαγωνισμός που θα βραβεύσει το σύνολο των καταστημάτων εστίασης, ενισχύοντας την άμιλλα και την πρόοδο στον κλάδο».

Ηλίας Μαμαλάκης, Μάγειρας – Παρουσιαστής

 «Οι επιλογές κρασιών στις επιχειρήσεις της ελληνικής εστίασης γίνονται κάθε χρόνο και καλύτερες, αλλά υπάρχει πολύς χώρος για περεταίρω βελτίωση. Ανάμεσα στις πρακτικές που αξίζει να αναδειχθούν είναι και εκείνες που μετατρέπουν τον κάθε τουρίστα που έρχεται στην Ελλάδα σε πρεσβευτή των ελληνικών κρασιών στην χώρα του». 

Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine

«Η τεχνολογία, σε συνάρτηση με τη ραγδαία ανάπτυξη της πληροφορικής, έχει φέρει τον πελάτη πιο κοντά στο κατάστημα εστίασης από ποτέ. Παράλληλα έδωσε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, να αναζητούν, να παρασκευάζουν και να διανέμουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους φθηνότερα, πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο τομέας της εστίασης είναι όμως κατά βάση μια υπηρεσία. Τα Estia Awards πρέπει να αναδείξουν βέλτιστες πρακτικές στις οποίες η τεχνολογία βοηθά –χωρίς να υπερβαίνει- τον άνθρωπο και την αυθεντικότητα των γεύσεων».

Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης π. Υπουργείου Τουρισμού
Tα Estia Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης την αριστεία και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς.
Τα βραβεία διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού. Η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπρή τελετή απονομής τον Δεκέμβριο στην Αθήνα.


Για τις κατηγορίες των υποψηφιοτήτων και τους όρους συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.estiaawards.gr. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Χάρη Πορέτση στο 210 66177777 (εσωτ. 139) και στο poretsis@boussias.com και για χορηγίες με τη Ράνια Διβάνη στο  210 6617 777 (εσωτ. 111) και στο rdivani@boussias.com.




Για περισσότερες πληροφορίες

Ισαβέλλα Ζαμπετάκη
Δημοσιογράφος
Boussias Communications
τηλ.    6978 683248



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more