Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

O Δ. ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΝΕΛΥΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


 Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Ταπαζίδης
Γράφει η δημοσιογράφος Σίσκου Ελισσάβετ

  Την πολιτική της Ν.Δ. στην παρούσα φάση,  ανέλυσε ο Δημήτρης Ταπαζίδης στην Πέλλα τηλεόραση και  στο  δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη.
   Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή), ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βρίσκεται σε μια καθοδική πορεία  και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η χειρότερη όλων των εποχών για την οικονομία, τους πολίτες, την κοινωνία, και γι αυτό η Ν.Δ. ζητάει άμεσα εκλογές.
    Την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη- πάντα, σύμφωνα με τον  κ. Ταπαζίδη-, επειδή προχώρησε σε εκλογές για την οργάνωση του κόμματος, επειδή επικοινωνεί με τους Έλληνες, επειδή παρεμβαίνει στα μεγάλα ζητήματα και διατρέχει όλη την Ελλάδα, τη χαρακτήρισε  επιτυχημένη.  Ακόμα, εξήγησε ότι  η ομιλία του  αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Δ.Ε.Θ.,  θα  αφορά τη φιλελεύθερη πρότασή του για μικρό  και ευέλικτο κράτος, με μικρά έξοδα, ώστε να μειωθούν οι δυσβάσταχτοι φόροι.
     Τους μήνες που κυβέρνησε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κατέστρεψε οικονομικά, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τον ιδιωτικό τομέα, και τη μεσαία τάξη. Η ύφεση στην οικονομία χρεώνει  τους Έλληνες πολίτες, ενώ το 2014 υπήρξε ανάπτυξη αλλά  η κυβέρνηση άλλαξε χέρια και έγινε το κακό, τόνισε ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ.
      Στην υπενθύμιση,  από το δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη,  ότι η καταστροφή δεν ήρθε μόνο από την παρούσα κυβέρνηση, αλλά και από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, επίσης,  επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά τα λουκέτα ήταν πολλά και  οι πολίτες για χρέη 5000 ευρώ κινδύνευαν με φυλακή, ενώ αυτό δε συμβαίνει τώρα αφού το νούμερο  έχει ανέβει,  ο κ. Δ. Ταπαζίδης δεν έδωσε σαφή απάντηση. Δήλωσε ,επίσης, πως θα το ξανακοιτάξει το θέμα με τα κανάλια  η Ν.Δ. όταν έλθει στην εξουσία, όχι όμως κάτι συγκεκριμένο.
     Χαρακτήρισε  δε, επικοινωνιακό τέχνασμα, την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να εξαγγείλει στη Δ.Ε.Θ. γραφείο πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, και όχι για να έχει καλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες. Χαρακτηριστικά τόνισε, πως  η ομιλία του θα είναι ένα αριστερό αφήγημα και πως το κράτος θα κερδίσει λίγα με προσθαφαιρέσεις, αφού θα χαθούν φόροι και Φ.Π.Α από τα κανάλια που θα κλείσουν, και τους εργαζόμενους που θα μείνουν στο δρόμο. Ο Τσίπρας θα τα κάνει τέσσερα για να τα ελέγχει.
      Πρόσθεσε, πως  η  Ν.Δ είναι πολιτική δύναμη από το 1974, μια δύναμη που θα κυβερνήσει . Το λαό δεν τον απασχολούν τα κανάλια αλλά οι μειωμένες συντάξεις, το ΕΚΑΣ που κόπηκε, η ανεργία.
     Στην εύστοχη παρατήρηση του  Χρήστου Δημητριάδη, ότι το ενδιαφέρον της Ν.Δ. στα αγροτικά ζητήματα δε φάνηκε το καλοκαίρι που πέρασε, το τοπίο έμεινε ελεύθερο για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο  Σηφάκης  είχε την ευκαιρία να προσπαθήσει να οργανώσει το αγροτικό κίνημα,  ακόμα, και στο γεγονός ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η αξιωματική αντιπολίτευση, ένα θέμα που δεν της πέφτει λόγος, αφού δεν έκανε δήμο την Κρύα Βρύση, ο κ. Ταπαζίδης απάντησε, πως η Ν.Δ. ήταν πάντα κοντά στο αγροτικό κίνημα, και τα τοπικά τωρινά στελέχη μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως πρέπει.    

5 σχόλια:

  1. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΑΠΑΖΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΝΔ
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΜΟΝΟ ΧΑ
    ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ
    ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ταπα
    εξυπναδες μαγκια και ουσια τιποτα

    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά είναι ο ταπαζίδης ρε παιδιά γιατί τα άλλα τα λουλούδια από τα Γιαννιτσά καλύτερα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααα καλα για τα γιαννιτσα να μην πω...
    λάαααακη.... ου υου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα γιαννιτσα για να τα φτασετε λουληδες εδεσσαιοι θελετε πολλα ψωμια ακομη μια ζωη χωριο θα ειστε
    απο φρου φρου κια αρωματα σαν ταπαζιδηδες, μπατσιριδες και νταλκαλιτσιδες γεματοι ειστε. ετσι κι αλλιωσ σασ εχουν γραμενους ολοι στο νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more