Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Σίφουνας ο Εδεσσαϊκός πέρασε με 0-3 από τις Αμπελειές










Μεγάλη και σημαντική νίκη πήρε ο Εδεσσαϊκός την Κυριακή μέσα στις Αμπελειές που επικράτησε με 0-3 από του τοπικού Άρη. Το συγκρότημα του Γιώργου Νασιόπουλου έδειξε τσαγανό, πειγμή και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του ματς. Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν μπόρεσαν να δείξουν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορούν να σταθούν επάξια στον αγωνιστικό χώρο. Στο 4ο λεπτό καλή εκτέλεση φάουλ του Μεταξά μπλοκάρει ο Καρκαμάνης. Στο 9 λεπτό ωραία συνεργασία των επιθετικών του Εδεσσαϊκού,  ο Ρέτζια έσπασε στον Λάφαζανίδη το σουτ του οποίου περασε άουτ. Στο 23 ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Παπαγεωργίου σέντραρε και ο Λαφαζανίδης με άψογη καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 27΄ο μεταξάς έχασε κλασική ευκαιρία καθώς ο τερματοφύλακας Καρκαμάνης έχασε την μπάλα. Στο 30΄έγινε το 1-2 του Μεταξά με τον Καράμπελα αλλά το σουτ έφτασε στα χέρια του Καρκαμάνη. Στο 42΄μαναδική και μόνη ευκαιρία να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι αλλά το σουτ βρήκε το δοκάρι. Στο 65΄ο Αρβανιτόπουλος για τον Άρη Αμπελειών έχασε ευκαιρία καθώς ο Αποστόλου απόκρουσε τετ α τετ. Στο 70΄έγινε το 0-2 όταν ο Λαφαζανίδης και Ταουσάνης έκρυψαν την μπάλα και ο τελικός αποδέκτης της μπάλας Μεταξάς υποδειγματικά καθάρισε το ματς. Στο 80΄ο Ταουσάνης που είχε περάσει αλλαγή ύστερα από ασίστ του Μεταξά έκανε το τελικό 0-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Θεολόγου με βοηθούς τους κ.Αρεστή και Τριανταφυλλίδη και είχαν πολύ καλή απόδοση. Παρατηρητής ήταν ο κ.Καραντώνης.

Σε πολύ καλή κατάσταση ο χλοοτάπητας

Ο Γιώργος Νασιοπουλος επέλεξε στο βασικό σχήμα τους:

Αποστόλου,Παπαηλία,Παπαγεωργίου,Παπουλίδη,Κούμπους,Προύντση(83΄Μάντζιος),Καράμπελα,Μεταξά,Λαφαζανίδη,Ρέτζια και Μπάρμπα(60΄ Ταουσιάνης).

Αναπληρωματικοί ήταν:
Βόλτσης,Βλαδοβίτης,Ταουσιάνης,Κιόρτσης,Μάντζιος,Καρακάσογλου και Σφέτκος


Δηλώσεις Παπαηλία και Αποστόλου

Σε δηλώσεις προχώρησε ο αρχηγός του Εδεσσαικού Χρήστος Παπαηλίας και ένας εκ των στυλοβάτων στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Ερωτηθείς για την σημερινή αναμέτρηση μας δήλωσε :
Ήταν ένα δύσκολο ματς,η ομάδα έδειξε ότι αν θέλει μπορεί να δείξει πάθος και δύναμη μαζί για να φτάσει στην νίκη.Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό για να πάρουμε το παιχνίδι με την Πέλλα και βήμα βήμα για να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε ο έμπειρος πορτιέρο και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας Τόλης Αποστόλου αμέσως μετά την λήξη της σημερινής αναμέτρησης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόλη:

Ήταν μια ακόμα νίκη ουσίας,φανήκαμε βελτιωμένοι ακόμα περισσότερο.Η ομάδα δείχνει κάθε μέρα ότι βρίσκει τον δρόμο της και βελτιώνετε.Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας,και δύσκολο μπορώ να πω γιατί ο Εδεσσαικός σαν όνομα αποτελεί μια πρόκληση για όλες τις ομάδες,οπότε δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα παιχνίδι.Από εδω και πέρα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι.Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν κοντά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more