Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-6 ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ


Σε οδυνηρή ήττα με σκορ 2-6 υποχρεώθηκε το Σάββατο από την Πολυκάρπη ο Μακεδονικός Έδεσσας.
Οι βυσσινί, αν και ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασαν σημαντικά χαρακτηριστικά αποδιοργάνωσης και μοιραία έχασαν με μεγάλη διαφορά. Μόλις στο 2' ο Μάτζιος βγήκε μόνος από δεξιά αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Στο 15' ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ με τον Ρέτζια ύστερα από γύρισμα του Τζηκόπουλου. Στο 26' ο Μπογδάνης σε τετ-ατέτ προσπάθησε να κρεμάσει τον Καρρά ο οποίος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 36' ο Λατίφι μόνος έκανε το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 39' ο Παγιούλας μπήκε από πλάγια αλλά ούτε αυτός βρήκε στόχο. Τελικά στο 41' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Δημητρίου ύστερα από φάουλ του Δεμίρη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πολυκάρπης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και αρχικά προηγήθηκε με αριστοτεχνικό φάουλ του Δεμίρη στο 55'. Στο 74' οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου και ο Λέντι έγραψε το 1-3. Ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια έκανε το 1-4 στο 79'. Με δύο εκτελέσεις πέναλτι, ένα στην επαναφορά από τον Τουτουκτσή στο 82' αφού αρχικά απέκρουσε ο Γιόντης και ένα από τον Γκάζι στο 90', διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Βαρτέσκας από πλάγια θέση.
Η διαιτησία των Καρυπίδη-Κορνισορλή-Κεσίσογλου Κ. δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Μακεδονικός Έδεσσας: (Πεχλιβάνης) Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος, Ρέτζιας (80' Καράχατζης), Τζηκόπουλος, Μπογδάνης, Παγιούλας, Περδικόπουλος (75' Καραγιάννης Χ.), Μαδεντζόγλου, Λατίφι (56' Βαρτέσκας).
Πολυκαρπιακός Πολυκάρπης: (Τεκκές) Καρράς, Καλήσης, Ψωμιάδης, Λόγγος, Δημητρίου, Καρατζιος (80' Κικίδης), Λέντι, Δεμίρης, Κιουλτζόπουλος (70' Τουτουκτσής), Γκάζι, Μάτζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more