Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Γ. Καρασμάνης: Έχω έμπρακτα αποδείξει, ότι είμαι βουλευτής ΟΛΟΥ του Νομού και όχι μιας περιοχής. Ψηφίζομαι επί 20 και πλέον χρόνια από οπαδούς ΟΛΩΝ των παρατάξεων…



Αποτέλεσμα εικόνας για εφημερίδα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Σημαντικά ήταν τα θέματα τα οποία τέθηκαν στην μεγάλη και αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας νομού πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαβάσετε πως τοποθετείται για το θέμα των πρόωρων εκλογών, για τα σενάρια που γράφηκαν για το ηλικειακό όριο στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε αποσπάσματα που εξασφάλισε το www.meapopsi.gr αποκλειστικά παρακάτω:
             

Υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν πρόωρες εκλογές; 
Ξέρετε ότι στην πολιτική, όλα είναι ρευστά όπως άλλωστε και στη ζωή, τίποτα δεν αποκλείεται. Φυσικά, πρόωρες εκλογές με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, στην κατάσταση μάλιστα που είναι, το βλέπω λίγο παρακινδυνευμένο. Εκτός, εάν επιχειρήσει μια «ηρωική έξοδο», υπό το βάρος των αδιεξόδων στα οποία έχει περιέλθει η οικονομία.
Αλλά όπως λέμε ότι, όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες, έτσι και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί κάλλιστα να οδηγηθεί σε εκλογές από την ίδια την πίεση της κοινωνίας.
Όσο η κατάσταση θα χειροτερεύει, γιατί περί αυτού δυστυχώς πρόκειται, νέες δυνάμεις θα κληθούν εκ των πραγμάτων να διαχειριστούν την τύχη αυτού του τόπου, αφού όσο και να θέλει η σημερινή κυβέρνηση να εμφανιστεί ως δήθεν κάτι το νέο και αριστερό, απέχει έτη φωτός και από τα δύο.


                Υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν ότι στη Νέα Δημοκρατία για τα ψηφοδέλτια του Κόμματος θα υπάρξει ηλικιακό όριο.  Σας επηρεάζουν αυτά τα σενάρια;
Τα σενάρια δεν με αφορούν. Δεν με ακουμπούν. Έχω γνωρίσει στη ζωή μου νεαρούς ανθρώπους με γερασμένα μυαλά και μεγάλους που το μυαλό τους και η καρδιά τους είναι νεανικά. Όποιος έχει ορθή κρίση και όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τα κοινά, για το πώς αυτός ο τόπος και αυτή η κοινωνία θα πάνε μπροστά και θα γίνουν καλύτεροι, μικρή σημασία παίζει το πόσο χρονών είναι.
 Πάντα υποστήριζα την ανανέωση και στα ψηφοδέλτια οι υποψήφιοι να είναι τριπλάσιοι από τις έδρες για να έχει μεγαλύτερες δυνατότητες επιλογής ο ψηφοφόρος… Και, βέβαια, να ¨παντρεύονται¨ πάντα η γνώση, η σωφροσύνη, η εμπειρία, με την νεανική ορμή, το νεανικό πάθος, τις νέες ιδέες. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί στον καταρτισμό ψηφοδελτίων.
Έχω έμπρακτα αποδείξει, ότι είμαι βουλευτής ΟΛΟΥ του Νομού και όχι μιας περιοχής. Ψηφίζομαι επί 20 και πλέον χρόνια από οπαδούς ΟΛΩΝ των παρατάξεων…


              Πως σχολιάζετε την πορεία της Νέας Δημοκρατίας με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να αποκαταστήσει τη σχέση εκείνη που είχε η Παράταξη με την ελληνική κοινωνία και η οποία της επέτρεψε για μεγάλα χρονικά διαστήματα να δώσει στην πολιτική ζωή του τόπου πραγματικά μεγάλες πνοές σε πάρα πολλά ζητήματα. Οι συνεχείς σφυγμομετρήσεις δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης οδηγεί το Κόμμα με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, κερδίζοντας το μεγάλο και απαραίτητο στοίχημα  της αξιοπιστίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more