Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Άκρως επιτυχημένη η 6η ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ


2,5 τόνους ανακυκλώσιμων υλικών συγκεντρώθηκαν !!!
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα που προγραμματίζει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης, σε συνεργασία με τη Δ/νση και το Διδακτικό προσωπικό, οργανώθηκε φέτος η 6η Ημέρα Ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
 
Οι εκδηλώσεις είχαν εκπ/κό χαρακτήρα και παράλληλη δράση. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε  η δράση της Ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης, με τη συνεργασία της «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΕΛΛΑΣ», όπου έδωσαν ενεργά το παρόν δάσκαλοι, μαθητές γονείς αλλά και πολλοί συμπολίτες μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.  

 
 

  Παράλληλα η δράση της ανακύκλωσης δεν έμεινε μόνο στα πλαίσια των υλικών, αλλά και της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, αφού μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και δάσκαλοι μοίρασαν χαρά σε οικογένειες προσφέροντας ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια που μέλη μας έφεραν στο σχολείο, στα πλαίσια δράσης μας για επαναχρησιμοποίηση ειδών ένδυσης και υπόδησης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more