Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Μοιράζει πόνο ο Χ. Πορτοκαλίδης- Φωτογραφίζεσαι για ψύλλου πήδημα!



        Αποτέλεσμα εικόνας για Χάρης Πορτοκαλίδης 
Νέα σφοδρή επίθεση προς την Δήμαρχο Σκύδρα Κατερίνα Ιγνατιάδου εξαπόλυσε ο τοπικός σύμβουλος της δημοτικής εντότητας Σκύδας εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Μιχάλη Καραγγιάννη, Χάρης πορτοκαλίδης. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς έγραψε στο δελτίο τύπου         

                                                                                                 Σκύδρα 22/11/2016

 Αξιότιμη  Δήμαρχε

  
 Σίγουρα ποτέ δεν θα μπορούσα να σε φτάσω στην αυτοπροβολή όσες προσπάθειες και να κάνω.
Δεν το κάνω διότι η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να φωτογραφίζομαι για έναν ασήμαντο λόγο όπως κάνεις εσύ για παράδειγμα όταν για ψύλλου πήδημα φωτογραφίζεσαι στα ΜΜΕ (πληθώρα φωτογραφιών σου στο fb) ή ανακαλύπτεις δράσεις και εκδηλώσεις με σκοπό την φωτογράφισή σου και την αυτοπροβολή σου, ενώ τα σκουπίδια και οι μολύνσεις παραδίπλα προκαλούν δυσφορία στους δημότες της πόλης μας.
Προτιμώ να προβάλω  ουσιαστικό έργο και όχι να αυτοπροβάλλομαι. Σε αυτό έχεις ειδικότητα εσύ!!!!!
Όσο για την αργοπορία μου…….. Αυτή δεν υπήρξε ποτέ
Είμαι πάντα εκεί, δίπλα στους Σκυδραίους και στα προβλήματα προσπαθώντας να σου υποδείξω τα ουσιαστικά προβλήματα που εσύ σκοπίμως καλύπτεις…….. είμαι πάντα ένα βήμα εμπρός.
Εσένα σε ενδιαφέρει να μείνεις στην επικαιρότητα με νύχια και με δόντια μιας και ο εγωκεντρισμός σου δεν σε αφήνει να συνεργαστείς για φαντάσου ούτε με τους ανθρώπους του συνδυασμού σου αρκετές φορές.
Ως Δήμαρχος έμαθες αν και νομικός να εφαρμόζεις τους νόμους εκεί που θέλεις και να κάνεις πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά όπως η υπόθεση του στρατοπέδου με αποτέλεσμα… σε υποχρέωσαν οι Σκυδραίοι μέσω εμού να κάνεις τα αυτονόητα και καμία υπόθεση δεν είχε δρομολογηθεί όπως λες……… έτσι μάλλον σε βολεύει να λες.  Έκανες τα αυτονόητα όπως τότε με την υπόθεση της παραποτάμιας περιοχής της πόλης μας υποχρεώθηκες να καθαρίσεις την περιοχή. 

Την συναίνεση πρέπει αγαπητή μου να την κερδίσεις με τις πράξεις σου και όχι να την ΑΠΑΙΤΕΙΣ.


                                                      ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
                                                   ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more