Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ



Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καρασμάνης
Τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Καρασμάνης προέβη σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινοβουλευτικού ελέγχου καταθέτοντας αναφορές σχετικά με θέματα που αφορούν φορείς και πολίτες του Νομού.
Παραθέτουμε τις τελευταίες σημαντικότερες παρεμβάσεις του Βουλευτή προς τους αρμοδίους Υπουργούς :
·        Την κατάθεση ως αναφορά, της επιστολής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, σχετικά με την διαμαρτυρία του για τα συνεχιζόμενα προβλήματα του Σχολείου με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των παρεχόμενων σπουδών.  
·        Την κατάθεση ως αναφορά, του υπομνήματος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, σχετικά με την ίδρυση Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ με ειδικότητες που συνταιριάζουν στην περιοχή, συμβάλλοντας έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
·        Την κατάθεση ως αναφορά, του υπομνήματος του Πανελληνίου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, σχετικά με την θέσπιση νομοθετικής ρύθμισης ώστε να αποδοθούν οι ασφαλιστικές εισφορές που έχουν καταβάλλει τα μέλη του υπέρ του ΕΤΕΑΜ και δεν έχουν ληφθεί υπόψη στον υπολογισμό των μερισμάτων τους από τα Μετοχικά Ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more