Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.






ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΙΣΚΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ.

 Οι Γιατροί της Αγάπης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε), με τη συνεργασία  του  Δήμου Αλμωπίας και τη ΔΗ.ΚΕ.Α, πραγματοποίησαν δωρεάν εξετάσεις, πέντε ειδικοτήτων,  στην Αριδαία, στον Εξαπλάτανο και στους Προμάχους.
 Η όλη διαδικασία ήταν επιτυχημένη, αφού τόσο οι  εξεταζόμενοι, όσο και οι γιατροί, δήλωσαν ευχαριστημένοι.
 Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι δημότες της Αλμωπίας. Συνολικά, μετά από ραντεβού, εξυπηρετήθηκαν περίπου 400 άτομα, στα τρία κέντρα εξέτασης, και στις πέντε ειδικότητες.
 Ο αντιδήμαρχος κ. Τσιμτσιρίδης, ευχαρίστησε  δημόσια τους Γιατρούς της Αγάπης, που στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους  επέλεξαν την Αλμωπία.
 Η διαδικασία κύλησε ομαλά, πέρα από το πρόβλημα στο ξεκίνημα, με τη μη παραχώρηση του Κέντρου Υγείας- όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί- από τις αρμόδιες υπηρεσίες της 3ης Υ.Π.Ε.  Μακεδονίας στην οποία υπάγεται διοικητικά.
 Στη διάρκεια του προγράμματος, οι γιατροί βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτριο Μπίνο,  σε ειδική εκδήλωση, η οποία συνοδεύτηκε από καλλιτεχνικό πρόγραμμα του συντοπίτη μας Γιώργο Υδραίο με το επιτελείο του, στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο.
 Οι  Γιατροί της Αγάπης ήρθαν για δεύτερη φορά στην Αλμωπία και ελπίζουμε ότι θα το επαναλάβουν, άλλωστε οι ανάγκες είναι μεγάλες στην ακριτική μας περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more