Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για Κλειστοί δρόμοι στην Θεσσαλονίκη

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και μεθαύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1)        Αδροποίηση επιφάνειας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στις εξόδους των ανισόπεδων κόμβων Α/Κ 8 (Τριανδρίας) και Α/Κ 9 (Τούμπας) με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00.
2)        Αδροποίηση επιφάνειας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ9 (Τούμπας) έως τον Α/Κ Κ10 (Κωνσταντινοπουλίτικα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (μεσαίας και δεξιάς). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 με κατεύθυνση προς ανατολικά.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου