Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ο Γιώργος Καρασμάνης μιλάει έξω από τα δόντια για όλους και για όλα



Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΕΛΛΑΣ 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ¨ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨

 
          Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που θα συζητηθεί, ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Καρασμάνης μιλάει χωρίς να μασάει τα λόγια του για όλα τα θέματα που αφορούν το Νομό μας, για τους πρωταγωνιστές τους και τα παρασκήνια.
Αναφέρεται στις λεπτομέρειες της 6μηνης μάχης του στις Βρυξέλλες, για να πετύχει την έγκριση της Κομισιόν να αποζημιωθούν οι ροδακινοπαραγωγοί για τις απώλειες από την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία…
Ασκεί αυστηρή κριτική στη σημερινή ηγεσία του υπουργείου.
Μιλάει για το σκάνδαλο της υφαρπαγής των 120 εκ. που προορίζονταν για το οδικό μας δίκτυο. 
 Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καρασμάνης συνέντευξη
Αποκαλύπτει το παρασκήνιο με το Μουσείο της Πέλλας, πώς χάθηκαν τα 4 εκ. για το Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία και τα 6 εκ. για το Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας. Ακόμη, για το Φράγμα Αλμωπαίου  του οποίου ακύρωσαν την κατασκευή, γιατί θα ήταν έργο της Νέας Δημοκρατίας.
Κάνει εκτίμηση της μέχρι τώρα παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της Παράταξης, δίνει τη δική του άποψη για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, για το ψηφοδέλτιο του Νομού, για το αίτημα των κατοίκων της Κρύας Βρύσης, να ξαναγίνει αυτόνομος Δήμος.
Μιλάει για τον Γιάννη Σηφάκη.
Σχολιάζει την τραγική κατάσταση των Νοσοκομείων μας και το πώς χάθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουν αυτόνομες διοικήσεις.
Απαντάει τέλος στο συκοφαντικό δημοσίευμα με τη ¨λίστα των 174 βουλευτών¨ που δήθεν έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.   Ολόκληρη η συνέντευξη του αύριο στην εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες που κυκλοφορεί σε όλο το νομό Πέλλας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more