Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Διαφωνεί με τις επιλογές του Κ. Μητσοτάκη ο Νίκος Ρίζος

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Ρίζος Ποτάμι

Παρά τα πολλά δημοσιεύματα από Αθηναϊκά ΜΜΕ αλλά και από τοπικά ότι ο πρώην πολιτευτής του Ποταμιού Πέλλας Νίκος Ρίζος προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει και πολλές πολιτικές σχέσεις με το Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με ανάρτηση του στο facebook ασκεί σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα πρόσωπα που επέλεξε να ηγηθούν στους τομείς ευθύνης που ανακοίνωσε. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Ρίζος κατέβηκε υποψήφιος Βουλευτής με το Ποτάμι στην Πέλλα, είχε εκδώσει επιστολή σύμφωνα με την οποία διαφωνούσε σε την στάση του αρχηγού του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, είχε περιληφθεί σε λίστα που είχε διαρρεύσει  ότι έχει προσχωρήσει στο Ποτάμι ενώ είναι και Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αριδαίας. Δείτε τι έγραψε στον προσωπική του σελίδα στο facebook:


Μας εντυπωσίασε και πάλι ,αρνητικά ,ο κύριος Μητσοτάκης ...Με τον ορισμό της σκιώδους κυβέρνησης ...Βλέπουμε ενα σχήμα -σύνολο προσώπων που θα ήταν και πάλι ίδια ,με Μεϊμαράκη πρόεδρο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίστηκε από νέους ανθρώπους που ήθελαν κάτι διαφορετικό ,κάτι που θα αλλάξει την πολιτική ταυτότητα της Νέας δημοκρατίας αλλά και την ταυτότητα της χώρας ...Δυστυχώς μέσα στις κινήσεις εξισορρόπησης ,τάσεων και αντιδράσεων ,έχει χάσει το παιχνίδι της αναμόρφωσης του κόμματος από νέα πρόσωπα ,όπως ο ίδιος υπόσχονταν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more