Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η κα Αηδονά χαιρετίζει την διανομή χυμών....



Αποτέλεσμα εικόνας για Αηδονά Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας 
Η Πέλλα έχει βρεθεί ίσως στο χειρότερο σημείο από την εποχή που απώλεσε την Νομαρχία. Έχει εγκαταληφθεί στην τύχη της τόσο στο οδικό δίκτυο το οποίο κάθε μέρα χειροτερεύει αλλά και σε άλλα μεγάλα ή μικρά έργα υποδομής τα οποία έχουν βαλτώσει. Άλλωστε πικρή είναι ακόμη η γεύση των πολιτών από την μεταφορά των 120 εκ. ευρώ από την παράκαμψη των Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Τα εγκλήματα τα οποία έχουν διαπραχθεί στην περιοχή μας με θύτες τους πολιτικούς και θύματα τους πολίτες είναι πολλά. Από την άλλη  η κα Αηδονά, νέα αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, δεν χάνει την ευκαιρία να αυτοπροβληθέι μέσα από τα δελτία τύπου της Περιφερειακής ενότητας χωρίς ουσία και πολλές φορές για ασήμαντη αφορμή. Από τις συναντήσεις ρουτίνας με τους Δημάρχους της περιοχής μέχρι τις δηλώσεις της για την διανομή χυμών σε 20.000 μαθητές της Πέλλας. Σαφώς και η κίνηση αυτή είναι αξιέπαινη, αλλά είναι δεδομένο ότι ήταν αποτέλεσμα Ευρωπαϊκού κανονισμού αλλά και απόφασης της προηγούμενης διοίκησης. Θα πρέπει να καταλάβει η κα Αηδονά ότι η Πέλλα δεν είναι Θεσσαλονίκη από όπου και κατάγεται. Σαφώς και έχει το δικαίωμα να πραγματοποιεί δηλώσεις όποτε θέλει, αλλά θα πρέπει πρώτα να σηκώσει τα μανίκια και να αγωνιστεί να έρθουν στην Πέλλα τα 600 περίπου εκ. ευρώ που χρειάζονται για την παράκαμψη των Γιαννιτσών, την σιδηροδρομική σύνδεση μέσω Γιαννιτσών και την κατασκευή των κάθετων στην Εγνατία. Το ερώτημα που θα της θέσουμε είναι αν είχε το δικαίωμα να αποφασίσει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ να τα κατευθύνει προς την Πέλλα ή προς την Θεσσαλονίκη ποια θα ήταν η απόφαση της; Θα "έριχνε" τους συμπολίτες της που την ψήφισαν; Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου της περιφερειακής ενότητας Πέλλας 



Στη δωρεάν διανομή χυμών σε 20.000 μαθητές προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας – Την πρωτοβουλία χαιρέτισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά


Στη δωρεάν διανομή συσκευασμένων χυμών που προήλθαν από την επεξεργασία αποσυρόμενων φρούτων και οπωροκηπευτικών, σύμφωνα με τον Κανονισμό 921/2016 προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η διανομή η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, διενεργείται μέσω των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Για την πρωτοβουλία αυτή ενημερώθηκε ενδελεχώς η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά από την υπεύθυνη του Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. του Τ.Ε.Β.Α. Ελένη Καραντώνη. Η κ. Αηδονά παραβρέθηκε στο χώρο όπου αποθηκεύονται τα προϊόντα παραδίδοντας ένα δείγμα από αυτά, συμβολικά, στους εκπροσώπους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Σε δήλωσή της, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας αναφέρει: «Είναι σημαντικό αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους συμπολίτες μας να πραγματοποιούμε δράσεις που ενισχύουν τον κοινωνικό ιστό της τοπικής κοινωνίας. Η δωρεάν διανομή χυμών στους μαθητές όλων των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αποτελεί μια επιπλέον βοήθεια στον δικό τους καθημερινό αγώνα αλλά και των οικογενειών τους. Αξιοποιούμε τα διαθέσιμα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα ώστε να ενισχύσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more