Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η βραβευμένη από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ , συγγραφέας - αστυνομικός, Φωτεινή Κωνσταντοπούλου στην Κρύα Βρύση !


Στα πλαίσια της διήμερης ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ του 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
  
  Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης η βραβευμένη από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ  Φωτεινή Κωνσταντοπούλου ,φιλοξενούμενη του βιβλιοπωλείου ''Αλφαβητάρι ''στην Κρύα Βρύση και σε συνεργασία με τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης θα παρουσιάσει τα δύο της βιβλία με τίτλο ''Μια Ζαχαρένια συνταγή ''και  ΄΄Ο Τυροκοφτερός''.
     Τα έσοδα της '' ''Ζαχαρένιας συνταγής ''θα διατεθούν για την στήριξη της παγκόσμιας εκστρατείας  Back2Shcool  της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες , η οποία στηρίζει την πρόσβαση στην εκπαίδευση των παιδιών - προσφύγων σε όλο τον κόσμο .  
     ''Ο Τυροκοφτερός ''είναι ένα βιβλίο που αφορά στην αξία της σωστής διατροφής στη ζωή των παιδιών .
    Η παρουσίαση  θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της   ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ   που διοργανώνει ο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και τις δύο ημερες . 
ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


      Η συγγραφέας θα επισκεφτεί  επίσης την Πέμπτη το πρωί το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Εσωβάλτων και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης και το Νηπιαγωγείο Ακρολίμνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more