Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Θα βάλει το θέμα της παράκαμψης των Γιαννιτσών στον Πρωθυπουργό ο Α. Τζιτζικώστας στην σημερινή συνάντηση;

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζιτζικώστας Τσίπρας 
Άμεση θα είναι η συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σήμερα στο Μαξίμου. Ο κος Τζιτζικώστας στην χθεσινή συνέντευξη δεσμεύτηκε ότι θα βάλει το θέμα της παράκαμψης της Χαλκιδόνας- όρια νομού-Γιαννιτσών. Όπως ο ίδιος τόνισε θα βάλει 5 ζητήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και το εκ των οποίων θα αυτό το μεγάλο έργο της Πέλλας που σύμφωνα με τον ίδιο θα έχει προϋπολογισμό 200 εκατομύρια ευρώ ενώ όλες οι μελέτες είναι έτοιμες. Μένει να δούμε αν ο κύριος Τζιτζικώστας κρατήσει την υπόσχεση του. Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα έχει σήμερα το απόγευμα στις 17.00’ στο Μέγαρο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Η συνάντηση έχει θεσμικό χαρακτήρα κι έρχεται σε συνέχεια της συζήτησης των δυο ανδρών στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, όταν συμφωνήθηκε να οριστεί νέα συνάντηση, ώστε να συζητηθούν αποκλειστικά μια σειρά από επείγοντα προβλήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τα οποία απαιτείται η εξεύρεση λύσεων άμεσα.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα ενημερώσει τον κ. Τσίπρα για τα πλέον σοβαρά ζητήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και θα του ζητήσει την παρέμβασή του, ώστε να αρθούν τα όποια εμπόδια στην επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more