Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η ΝΟΔΕ Πέλλας στηρίζει την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών στις εκλογές



Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΚΜ 
Έκτακτη συνεδρίαση της ΝοΔΕ Πέλλας έγινε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Έδεσσα την Δευτέρα 15 Νοε με αποκλειστικό θέμα συζήτησης  τις επικείμενες εκλογές του κλάδου των Μηχανικών την Κυριακή 20 Νοε σε όλη την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της ΝοΔΕ Θανάσης Γίδαρης και η Τομεάρχης Υποδομών και Δικτύων Αλεξία Ιωαννίδου παρόντων όλων των Τομεαρχών δήλωσαν την αυτονόητη στήριξη του συνδιασμού της ΔΚΜ και μπάινουν επικεφαλής της προσπάθειας στήριξης των υποψηφίων του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Μήνυμα νίκης της ΔΚΜ για τις εκλογές στις 20 Νοεμβρίου του ΤΕΕ !
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς και μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΤΕΕ, στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Ας μη λείψει κανείς από αυτήν την εκλογική διαδικασία ώστε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ.) να εκλεγεί πρώτη γιατί είναι η μόνη παράταξη που αγωνίζεται και δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους μηχανικούς. ​ Ο τομέας των κατασκευών και των μελετών έχει υποστεί βαρύτατες συνέπειες εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης.
Οι υπέρογκες εισφορές του ασφαλιστικού νόμου στο 38% επί των εισοδημάτων είναι καταστροφικές και κανείς μηχανικός δεν θα μπορεί να πληρώσει. ​ Η Δ.Κ.Μ. είναι η μόνη παράταξη που διαχρονικά πιστεύει στην ανάπτυξη και μάλιστα με στοχευμένες δράσεις και έργα. ​
Η ψήφος στο ψηφοδέλτιο της Δ.Κ.Μ. τόσο στο Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και στο Κεντρικό είναι απαραίτητες ώστε μαζί με τον Πρόεδρο ΤΕΕ Γεώργιο Στασινό, τον Πάρη Μπίλια (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) και τους άλλους άξιους εκπροσώπους της παράταξης να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για τα δικαιώματα των μηχανικών.
Το σύνθημά μας είναι : ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ Για τον Νομό Πέλλας υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Δ.Κ.Μ. για την Νομαρχιακή Επιτροπή του Νομού μας είναι οι συνάδελφοι :
1. ΑΡΒΑΜΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ​​Π.Μ. ​
2. ΑΡΓΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ​Π.Μ. ​
3. ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ​Η.Μ.
Ψηφίζουμε στα γραφεία του ΤΕΕ στην Έδεσσα, οδός Φιλίππου 26 στον 1ο όροφο.
Για την ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΓΙΔΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΝοΔΕ Πέλλας

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μέλος ΝοΔΕ Πέλλας - Υπευθ. Τομέα Υποδομών & Δικτύων
Πολ. Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more