Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Δείτε εικόνες από τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας



 Συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας. Πολλά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν όπως και προ ημερησίας ερωτήσεις από συμβούλους της αντιπολίτευσης. Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ:
Καλό ήταν το κλίμα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας πριν αρχίσει η συνεδρίαση

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση. Το παρόν έδωσε και ο γνωστός μηχανικός Χρήστος Παπαδόπουλος που δεν παίρνει απουσία στα έδρανα των παρατηρητών

Παύλος Γιουρούκης και Γιώργος Τσαμπούρης. Οι Πρόμαχοι είναι εδώ! Όποιος του χάσει χάνει...

Αντιγόνη Στεφανίδου και Χρήστος Δημητριάδης λίγο πριν την συνεδρίαση.

Ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος καθώς μπαίνει στην αίθουσα

Αρκετές οι παρουσίες στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

Σαφώς απελευθερωμένος ο πρώην Αντιδήμαρχος Χρήστος Μπάτσης με πολύ καλή διάθεση. Άλλωστε είναι η εποχή που πάνε καλά οι δουλειές του στο βουνό!

Ο πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σαββίδης μάλλον σκεφτικός. Άλλωστε ο ίδιος γνωρίζει ότι κάθε Δημοτική ομάδα έχει ανάγκη από ψήφους εκτός της παράταξης, άρα σε οποιαδήποτε στιγμή θεωρείται σημαντικός...

Ο Πρόεδρος τη ΔΗΚΕΑ Κώστας Ζαχαριάδης δεν χάνει ευκαιρία κάθε φορά να συστήνει ψυχραιμία!

Η νέα αντιπρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας Μαρτίνα Ζιάκα Βαλλιανάτου

Τόλης Ουργατζόγλου και Γιάννης Κετικίδης τα λένε και μάλλον θα αποδειχθούν καλοί συμβουλάτορες για τον Γιώργο Γούδη (Αμερικάνο) που έχει αναλάβει την αντιδημαρχία Ανατολικής Αλμωπίας!

Γιώργος Γούδης και Στέφανος Αβραμίκας ορίστηκαν νέοι αντιδήμαρχοι, ο ένας Εξαπλατάνου και ο άλλος καθημερινότητας. Μάλιστα ο Στέφανος Αβραμίκας είναι διπλοθεσίτης καθώς εκλέχτηκε αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ στην θέση του κου Γούδη...

Σαφώς πολιτικό μήνυμα έστειλε ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Δημήτρης Βέσκος στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο με την αποχή του από την πρόταση του κου Χουρσόγλου για τα τέλη σύνδεσης στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Το θέμα είναι αν το μήνυμα ελήφθη...

Το ντουέτο της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.κ. Ασβεστόπουλος και Αμπάρη.

Βομβαρδισμός και στη συνέχεια καρότο και μαστίγιο από τον ανεξάρτητο Δημοτικό συμβούλιο Χρήστο Χουρσόγλου προς την Δημοτική αρχή. Καρότο για τον Δήμαρχο και μαστίγιο για τους συνεργάτες του...

Επίθεση δέχθηκε από τον κο Χουρσόγλου ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Τσιμτσιρίδης ο οποίος για απαντώντας στις κατηγορίες ότι ζει από τον μισθό του αντιδημάρχο, χαρακτήρισε για άλλη μια φορά τον κο Χουρσόγλου ως Οσία Μαρία Μαγδαληνή!

Πολύ ήρεμος ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος σε σχέση με άλλες συνεδριάσεις κράτησε την ψυχραιμία του...

Για άλλη μια φορά κολοβωμένη η αξιωματική αντιπολίτευση καθώς απουσίαζαν οι Νίκος Παρούτογλου και Γιάννης Ιωάννιδης (Τσέχος)

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας για τον Θάνατο του Κωστή Στεφανόπουλου πρώην προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν την Αλμωπία

Ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας έφερε ο εκπρόσωπος της ομάδας στήριξης δημιουργίας του σιδηροδρόμου Σωκράτης Βόλτσης ο οποίος ζήτησε στα σχέδια να ενταχθεί και η Αλμωπία. Άλλωστε και ο ίδιος έλκει την καταγωγή του από το Αετοχώρι.

Νέος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ορίστηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χρήστος Γεωργίου

Παρ ολίγο να χαθεί η μπάλα από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη στην πρόταση Χουρσόγλου για τα τέλη σύνδεσης του αποχετευτικού. Ύστερα από πολλές τοποθετήσεις μπήκε η πρόταση η οποία όμως απορρίφθηκε από την πλειοψηφία.

Απάντηση για τα λουκούμια που δεν δόθηκαν στα χωριά στις 28 Οκτωβρίου και στις 4 Νοεμβρίου έδωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος τόνισε ότι περίπου 117 χιλιάδες ευρώ το χρόνο πληρώνει η επιχείρηση στην εφορεία από χρέη παλαιότερων ετών και πως ο ίδιος δεν θα επιτρέψει καμία δαπάνη.

Συνέντευξη στην Πέλλα τηλεόραση παραχώρησε μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος ο οποίος τόνισε ότι η δημοτική ομάδα προχωρά ενωμένη!

Για το Χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο θα λειτουργήσει στην Αλμωπία μίλησε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Τσιμτσιρίδης στην Πέλλα τηλεόραση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more