Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΡΜΑΣ





Το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Όρμας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του χωριού κ. Χρήστος Μήνου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με σκοπό να συζητηθούν διάφορα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου. Οι γονείς ευχαρίστησαν αρχικά τον Δήμαρχο που αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους και αναφέρθηκαν σε μια σειρά παρεμβάσεων που θα συμβάλουν περαιτέρω στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Το Νηπιαγωγείο στεγάζεται σε έναν φιλικό και καλαίσθητο χώρο, ωστόσο όπως επισημάνθηκε υπάρχει πρόβλημα με την υγρασία. Με στόχο την επίλυση αυτού του προβλήματος, θα υπάρξει μέριμνα το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στη στέγη.

Το Δημοτικό Σχολείο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα λειτουργικά προβλήματα, ωστόσο οι γονείς επισήμαναν ότι καλό θα είναι να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ελαιοχρωματισμού και επισκευής της περίφραξης. 

Επίσης, υπήρξε δέσμευση από τον κ. Γεωργίου ότι τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τον Διευθυντή του σχολείου, ώστε να διευθετηθούν κάποια θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία και συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more