Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Παρατημένη από συντήρηση η παλιά εθνική οδός Έδεσσας – Γιαννιτσών !

    

Παρατημένη στο έλεος της φθοράς του χρόνου η παλιάς εθνικής οδού Έδεσσας – Γιαννιτσών ιδιαίτερα στο κομμάτι Σκύδρας - Μελισσίου αφού ο κύριος όγκος των οχημάτων κινείται εδώ και χρόνια στη νέα Ε.Ο. Μελισσίου – Μαυροβουνίου.  
   Παρ΄ όλ΄ αυτά οι κάτοικοι των χωριών που υπάρχουν εκατέρωθεν του δρόμου αυτού δεν παύουν να τον χρησιμοποιούν και αυτόν αφού άλλωστε δεν έχει πλέον και την κίνηση που είχε παλαιότερα χρόνια. Δεν ξέρουμε εάν αυτό το γεγονός έχει εφησυχάσει τις αρμόδιες υπηρεσίες, και εδώ πλέον άρχεται η μεγάλη διαμάχη τίνος αρμοδιότητα είναι τελικά σήμερα ο δρόμος αυτός της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ή του Δήμου Πέλλας.
    Χαρακτηριστικές είναι φωτογραφίες μας λίγο πριν την διασταύρωση των Γαλατάδων όπου οι ενημερωτικές πινακίδες καλύφθηκαν από τα χόρτα, ενώ η ίδια διασταύρωση ούτε καν μπορεί να την διακρίνει κάποιος ιδιαίτερα εάν είναι ξένος στην περιοχή μας.
    Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ασχοληθεί ως έντυπο και με αυτό το κομμάτι της εθνικής οδού αλλά η ρήση ΄΄ φωνή βοώντος εν τη ερήμω ΄΄ ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση με την κατάσταση να παραμένει ή ίδια και ή ίδια. Τους αφιερώνουμε λοιπόν την εικόνα και αφήνουμε σε σας  τα συμπεράσματα !

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more