Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Με σταθερή ανοδική πορεία προχωράει το νέο super market SMART στην Κρύα Βρύση !

   

Την δυναμική της στον χώρο των super market στην Κεντρική Μακεδονία δείχνει μέρα με τη μέρα η εταιρεία ΄΄ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΄΄ με τον διακριτικό τίτλο SMART
Τον περασμένο Ιούλιο λειτούργησε το 4ο κατάστημα της στην Κρύα Βρύση ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα άνοιξε το νέο μεγάλο κατάστημα της στην Βέροια στον χώρο της δημοτικής αγοράς της πόλης .

    Η ιδιοκτησία της εταιρείας θέλοντας να συγχαρεί το προσωπικό των δύο αυτών καταστημάτων για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά στην δουλειά τους, αλλά και στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων,  παρέθεσε γεύμα την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι σε γνωστή ταβέρνα στην Κρύα Βρύση.


     Ο κ. Καπετανίδης, ένας εκ των τριών ιδιοκτητών, αφού ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους (πάνω από 50 άτομα προσωπικό των δύο καταστημάτων πολλοί μετά των συζύγων τους) δήλωσε ικανοποιημένος για την μέχρι σήμερα πορεία του καταστήματος στην Κρύα Βρύση πιστεύοντας ότι το ίδιο θα συμβεί και στο νέο κατάστημα της Βέροιας.
Αναφερόμενος γενικότερα στην εταιρεία είπε για μία ακόμη φορά ότι πρόκειται για μία μικρομεσαία νοικοκυρεμένη επιχείρηση στον χώρο των super markets, με κύρια φιλοσοφία της την παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών αλλά και  ποιοτικών προϊόντων στην εκλεκτή πελατεία της στηρίζοντας πάντα την ελληνική αγορά και τα προϊόντα.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους εργαζόμενους και την ιδιοκτησία γεγονός που το διαπιστώσαμε στο γεύμα, μετά την πρόσκληση που μας απεύθυνε η εταιρεία.  


Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more