Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Επιστολή και επίσκεψη δύο τάξεων του 1ου δημοτικού της Κρύας Βρύσης στο Δήμο Πέλλας για τις ανύπαρκτες παιδικές χαρές στην πόλης !





1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι  μαθητές  της Γ΄ και  Ε΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης συνοδευόμενοι από τους δασκάλους των τάξεων Ταγκούτα Αλέξανδρο και Καρονίδη Ευστρατία,  επισκέφτηκαν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 το Δημαρχείο όπου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο κ. Νικ. Σομόπουλο.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του αντιδημάρχου για τις παιδικές χαρές της πόλης, μέσω επιστολής που του επέδωσαν.
Ο κ. Αντιδήμαρχος αφού άκουσε προσεχτικά τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις των μαθητών, τους  υποσχέθηκε να ικανοποιήσει,  κατά το μέτρο του δυνατού,  τα δίκαια αιτήματά τους,  τους επαίνεσε για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν τα θέματα που τους αφορούν αλλά και τους παρότρυνε να συνεχίσουν και στο μέλλον να καταγράφουν τα προβλήματα και να διεκδικούν τη λύση τους ως ενεργοί και ευσυνείδητοι πολίτες.
Τέλος, ο κ. Αντιδήμαρχος και οι υπάλληλοι του Δημαρχείου πρόσφεραν ένα κέρασμα στους μικρούς συνδημότες τους.




Αγαπητέ κύριε Αντιδήμαρχε,
Ευχαριστούμε πολύ που μας δεχτήκατε!
Ήρθαμε να σας δούμε για να σας μιλήσουμε για ένα θέμα που αφορά τον Δήμο μας. Όπως γνωρίζετε εμείς είμαστε οι αρμόδιοι για να ελέγχουμε τις παιδικές χαρές. Μετά από έλεγχο που κάναμε με μεγάλη επιμέλεια, διαπιστώσαμε ότι οι παιδικές χαρές της πόλης μας είναι παραμελημένες και τα παιχνίδια παλιά και σκουριασμένα.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας ζητήσουμε να φροντίσετε να αντικατασταθούν με άλλα παιχνίδια ξύλινα. Αν μάλιστα θα μπορούσατε να τοποθετήσετε κάποια παιχνίδια και στο προαύλιο του σχολείου μας, τότε θα ήμασταν όλοι πολύ ευτυχισμένοι.
Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι στο προαύλιο του σχολείου μας  δεν παίζουμε μόνο το πρωί την ώρα του διαλλείματος αλλά αποτελεί για μας τόπο συνάντησης στις ελεύθερές μας ώρες.
Ευχαριστούμε πολύ που μας ακούσατε και πιστεύουμε ότι θα κάνετε ότι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τα δίκαια αιτήματά μας.

Με εκτίμηση τα παιδιά της Γ΄ και Ε΄ τάξης
Του 1ου Δημοτικού σχολείου Κρύας Βρύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more