Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Νίκη και πρώτη θέση για τον Εδεσσαϊκό 3-0 την Πέλλα








Σε έναν αγώνα που μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο Εδεσσαϊκός καταφέρνοντας να παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο στα πρώτα 30 λεπτά κατάφερε να κερδίσει με 3-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας στο Δημοτικό στάδιο Έδεσσας. Μάλιστα όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Εδεσσαικου φόρο τιμής απέδωσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα θύματα της ομάδας της Chapecoenses καθώς αναρτήθηκε πριν τον αγώνα πανό.


Η νίκη αυτή συνδυάστηκε μάλιστα με την επιστροφή των πρασίνων στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο 2΄δημιουργήθηκε η πρώτη φάση όταν ο Λαφαζανίδης δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 5΄ο Ταουσάνης έκανε σουτ καθώς έμεινε μόνος του χωρίς κατάληξη. Στο 8΄χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Λαφαζανίδης σούταρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας έκανε εκπληκτική απόκρουση. Στο 13΄οι πράσινοι κεφαλαιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν όταν ο Μεταξάς με ένα εκπληκτικό σόλο και αφού πέρασε όλη την άμυνα της Πέλλας έκανε το 1-0 διώχνοντας το άγχος από τους παίκτες του Εδεσσαϊκού.
Το 2-0 έγινε στο 18΄όταν ο Ταουσάνης που ήταν πολύ καλός σέντραρε και ο Μεταξάς με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.  Το 3-0 διαμορφώθηκε με τον Καράμπελα ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ζωγράφισε στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα. Το 3-0 ήταν γεγονός.
Στο 40΄ο Λαφαζανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο φάουλ του Παπαγεωργίου πέρασε λίγο έξω ενώ στο 75΄σουτ του Μπάρμπα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια άλλη φάση με τους φιλοξενούμενους και τους τερματοφύλακες του Εδεσσαϊκού να παραμένουν θεατές.



Η ενδεκάδα του Γιώργου Νασιόπουλου
Αποστόλου(77΄λ.τ. Βόλτσης) ,Ουζουνης,Κουμπους,Παπουλιδης,Κιορτσης,Παπαγεωργίου,Καράμπελας(65΄Μπάρμπας),Μεταξάς(85΄Προύντσης) ,Ρετζια,Λαφαζανιδης και Ταουσιανη.

Αναπληρωματικοί είναι οι:
Παπαηλιας,Μπάρμπας,Βλαδοβιτης,Βολτσης,Μαντζιος,Σφετκος και Προυντσης.





ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
δηλώσεις μας παραχώρησαν αμέσως μετά το παιχνίδι οι Γιάννης Ουζουνης και Στάθης Καράμπελας.

Ο Γιάννης Ουζουνης δήλωσε:
Δείξαμε χαρακτήρα,κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι τώρα.Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά με υπομονή και συνεχόμενη δουλειά στις προπονήσεις θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Ο Στάθης Καράμπελας δήλωσε:
Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας.Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο και προηγήθηκαμε με 3-0.Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να διαχειριστούμε το προβάδισμα μας.Τέλος θέλω να αναφέρω ότι θα πρέπει να παραμεινουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας για να είμαστε όλοι στο τέλος χαρούμενοι.

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Με απόλυτη επιτυχία ξεκινησε η λειτουργία της μαθητικής κερκίδας του Εδεσσαικου.Ήδη από την πρώτη Κυριακή γράφτηκαν πάνω από 30 μαθητές που παρέλαβαν το διαρκείας τους,ενώ στο ημίχρονο έγινε και η κλήρωση με τον τυχερό να κερδίζει μια φανέλα της ομάδας δια χειρός του Προέδρου Πέτρου Πασσαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more