Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Άτυπος πρωταθλητής χειμώνα ο Έδεσσαϊκός 3-1 το Μελίσσι









Παρά τα αρκετά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Εδεσσαϊκός, κατάφερε εν όψει της διακοπής, να επικρατήσει με 3-1 της Δόξας Μελισσίου στον τελευταίο αγώνα της ομάδας εν όψει της διακοπής του Πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα του Γιώργου Νασιόπουλου μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν στην εκπνοή του ημιχρόνου και ενώ έχουν χαθεί ως συνήθως καθοριστικές ευκαιρίες για το 1-0, ο Γιάννης Σερέτης ξεπάγιασε την ήδη παγωμένη εξέδρα γράφοντας το Εδεσσαικός- Δόξα Μελισσίου 0-1 αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου. Νωρίτερα χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο 15΄με τον Λαφαζανίδη, στο 16΄με τον Μπάρμπα, στο 23΄με τον Παπαγεωργίου, στο 28΄και πάλι με τον Μπάρμπα αλλά ως από μηχανής θεός ο αμυντικός απομάκρυνε πάνω στην γραμμή, στο 30΄με οριζόντιο δοκάρι από τον Κιόρτση, στο 32΄με κεφαλιά του Παπουλίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα σοβαρεύτηκε και κατάφερε να αξιοποιήσει τις χαμένες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Λαφαζανίδη στο 47΄να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 57΄ο Καράμπελας δεν βρήκε δίχτυα. Το 2-1 έγινε και πάλι με τον Λαφαζανίδη όταν με κεφαλιά ψαράκι σε άδεια εστία έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.
Το τελικό 3-1 έγινε στο 90΄με τον Μεταξά που πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας τον τελικό δείκτη του σκορ στο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 3-1. 

Πλέον υπάρχει η διακοπή δυο εβδομάδων και η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι στις 4 Ιανουαρίου με τον Όλυμπο Αψάλου στο δημοτικό στάδιο Έδεσσας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ερασειτεχνών της ΕΠΣ Πέλλας.  Τον αγώνα σφύριξε ο κ.Ταγκαλίδης με βοηθούς τους κ.Αρεστή και Κορνισορλή. Παρατηρητής ήταν ο κ.Τσαλγίνης.

 



1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more