Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ




 
ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

 Για δεύτερη χρονιά, μετά την περσινή, θα οργανωθεί ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό, στην τοποθεσία πίσω από το Δημαρχείο Αριδαίας.
 Οι γιορτές πλησιάζουν,  ο δήμος Αλμωπίας μαζί με τη ΔΗ.ΚΕ.Α. το συνδιοργανώνουν,  θα είναι ειδικού σκοπού, αφού θα προσφέρει  τη  χαρά  στους δημότες   και ταυτόχρονα στο ΄΄Χαμόγελο του Παιδιού΄΄, το οποίο με τη σειρά του ενισχύει πολλά παιδιά στην περιοχή μας και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν και το χριστουγεννιάτικο χωριό θα ανοίξει τις πύλες του, από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι 3 Ιανουαρίου 2017.
 Στη σύσκεψη που έγινε, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, πήραν μέρος διάφοροι σύλλογοι (λαογραφικοί, μορφωτικοί, πολιτιστικοί), εκπρόσωποι των εμπόρων της πόλης, πρόεδροι κοινοτήτων, και άλλοι φορείς που μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα εθελοντών και να προσφέρουν στην όλη διοργάνωση.
Ακούστηκαν οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους εθελοντές και μπήκαν στο πρόγραμμα, το οποίο καθημερινά θα  είναι διαφορετικό, έτσι ώστε να μπορεί να ομορφύνει τη ζωή των δημοτών, τουλάχιστον τις μέρες των εορτών, αφού τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.
 Οι επόμενες συναντήσεις θα οριστικοποιούν τα πράγματα, ώστε να βγει  ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνεργασίας από όλες τις πλευρές των εθελοντών.
Εμείς να ευχηθούμε  ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more