Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Λίγο περισσότερο μεράκι….




Όποιος ασχολείται με το τοπικό μας ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δη με τις αθλητικές του εγκαταστάσεις , εάν επισκεφτεί το δημοτικό γήπεδο Εσωβάλτων θα δει ότι σε μία γωνιά τους υπάρχει ένα κτήριο το οποίο προοριζόταν για αποδυτήρια των αθλητών της τοπικής ομάδας.  Από το 2002 όμως που ολοκληρώθηκε το κτήριο είναι παντελώς ανεκμετάλλευτο !

   Και αυτό βέβαια είναι το λιγότερο αφού το κτήριο που παραδόθηκε πλήρες από τον εργολάβο που το κατασκεύασε(πολύ πιθανόν να είναι ακόμα απλήρωτος αν δεν κάνουμε βέβαια λάθος), σήμερα υπάρχουν μόνο τα ΄΄ ντουβάρια ΄΄ για να το πούμε λίγο λαϊκά όπως δηλαδή μας το είπαν οι φίλοι της τοπικής ομάδας.

    Και αυτό γιατί έχουν ξηλωθεί στην κυριολεξία, όλα τα κουφώματα, υδραυλικά και ότι μπορούσε να μεταφερθεί με τα χέρια,  όλ΄ αυτά τα χρόνια. Ο λόγος που δεν παραδόθηκε όλ΄ αυτά τα χρόνια για χρήση του από την τοπική ομάδα είναι η αδυναμία ηλεκτροδότησης του κτηρίου, λόγω της έλλειψης οικοδομικής άδειας. Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η κατάσταση αυτή υπάρχει από την εποχή που υπήρχε ως αυτόνομος, ο Δήμος Κρύας Βρύσης  και φυσικά συνεχίζει μέχρι σήμερα να επικρατεί η ίδια κατάσταση μετά από 6 χρόνια ενιαίου Δήμου Πέλλας. Προσωπική μου άποψη είναι ότι εάν υπήρχε λίγο περισσότερο το μεράκι για το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο εκ μέρους του Δήμου, και καταλαβαίνουν τι εννοώ όσοι ασχολούμαστε με αυτό,  πιστεύω ότι θα δινόταν μία λύση μετά από τόσα χρόνια αναμονής χωρίς να χρειαζόταν σήμερα να δαπανηθεί εκ νέου ένα σεβαστό κονδύλι για να ξαναφτιαχτεί το κτήριο όπως ακριβώς παραδόθηκε.   

  Δυστυχώς οι φθορές του κτηρίου δεν προήλθαν από την καθημερινή του χρήση, αλλά από τον χρόνο και φυσικά το κακόβουλο ανθρώπινο χέρι
Λύσανδος Γ. Αμιτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more