Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ






ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

 Ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό φωτίστηκε στην Αριδαία, για να μας υποδεχθεί και να μας χαρίσει αγάπη.

 Οργανώθηκε στην αυλή του δημαρχείου, από το Δήμο Αλμωπίας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. με τη συμμετοχή του εμπορικού κόσμου της περιοχής.
 Άνοιξε τις πύλες του, 17-12-16 και μας περιμένει μέχρι 3-01-17, με το σύνθημα της αγάπης που εκπέμπει και χαρίζει χαμόγελα, σ’όλους, και στο ΄΄Χαμόγελο του Παιδιού΄΄ ,το οποίο συμμετέχει σ’αυτή την όμορφη διοργάνωση.

 Με τη συμμετοχή, πλήθους δημοτών, χορευτικών ομίλων, και την εντολή του δημάρχου, φωτίστηκε  το χριστουγεννιάτικο δέντρο  και  απλώθηκε η γιορτή της αγάπης  που μας παρέσυρε στο χορό της ευτυχίας.

 Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, κ. Δημήτριος Μπίνος, έστειλε μήνυμα προς όλους, για τις άγιες και δύσκολες μέρες που περνάμε, καθώς η γιορτή αυτή δίνει την ευκαιρία να νοιαστούμε για τον συνάνθρωπό μας.  Ανέφερε πως, ο Δήμος στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και, μέσα από τις κοινωνικές δομές, βοηθάει πολλές οικογένειες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αφού οι εποχές είναι δύσκολες. Τα  πακέτα αγάπης του Δήμου, για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, ετοιμάζονται όλο το χρόνο.

 Το χριστουγεννιάτικο χωριό οργανώθηκε για δεύτερη χρονιά, αυτή  τη φορά έχει και  έναν ειδικό σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά του ΄΄Χαμόγελου΄΄, που αυτό με τη σειρά του βοηθάει  όλη την Ελλάδα και την περιοχή μας.
Στη συνέχεια, απηύθυνε πρόσκληση προς όλους να το επισκεφθούν, καθώς  και το περίπτερο του΄΄Χαμόγελου του Παιδιού΄΄, για να βοηθήσουν στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσής του. Στο τέλος ευχήθηκε ολόψυχα υγεία - σαν το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο- και αισιοδοξία, για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες.

 Προς τιμήν της διοργάνωσης, συγκεντρώθηκαν μέλη χορευτικών συλλόγων στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, τα οποία συνοδεία μουσικής προχώρησαν και έφτασαν στο χώρο της γιορτής, όπου εκεί, χόρεψαν για όλους  τους παρευρισκόμενους, δίνοντας  έτσι μεγαλύτερο τόνο στην όλη διοργάνωση.
 Στην περιπλάνησή μας στο πανέμορφο χωριό, βρήκαμε πολλά στέκια για παιδιά, αλλά και για μεγάλους.  Αγοράσαμε  δωράκια από το΄΄ Χαμόγελο του Παιδιού΄΄
. Δοκιμάσαμε ρακί από τα αποστακτήρια της οικογένειας Νιβουρλή- Ίδας.  Γράψαμε μια ευχή σε χαρτονένιο αστέρι και το κρεμάσαμε στο παρακείμενο έλατο.  Βγήκαμε φωτογραφίες με τον Άη Βασίλη, ενθύμιο για μια ζωή , κυρίως για τα παιδιά.  Φάγαμε, ήπιαμε, αγοράσαμε παιχνίδια και χειροποίητες κατασκευές από την Ηλιαχτίδα…
Ανεβήκαμε στο τρενάκι, τη μπαλαρίνα και τα άλλα παιχνίδια του θεματικού πάρκου, με την αδρεναλίνη μας στα ύψη.

 Αυτό το χριστουγεννιάτικο χωριό τα έχει όλα!!!
 Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης αναμένονται  διάφορες εκδηλώσεις, τόσο στο χώρο εκεί έξω από το δημαρχείο, όσο και στο Ξενιτίδειο, αλλά και αλλού…
 Εμείς να ευχηθούμε , αφού η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη λόγω του ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more