Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Κάτι τρέχει με τον Λάκη;

Φωτογραφία του Lakis Vasileiadis.



Το τελευταίο διάστημα, λόγω και της δημοσκοπικής ανόδου της Νέας Δημοκρατίας, αυξάνονται συνεχώς τα στελέχη ανά την Ελλάδα που επιδιώκουν να «κλειδώσουν» μια θέση στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Ιδιαίτερη βαρύτητα φαίνεται να δίνουν από την Πειραιώς στην ουσιαστική ανανέωση των ψηφοδελτίων με νέα και άφθαρτα πρόσωπα.



Εκτός από τους εν ενεργεία βουλευτές, τους πολιτευτές αλλά και τα παλαιότερα στελέχη που επιστρέφουν στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη προεκλογικό αγώνα σε ολόκληρη τη χώρα, έντονο είναι το ενδιαφέρον κορυφαίων πρώην στελεχών της ΟΝΝΕΔ που διαχρονικά αποτελεί το πιο ζωντανό κομμάτι της γαλάζιας παράταξης και το «φυτώριο» των νέων στελεχών της.



Είναι αλήθεια ότι από τη σημερινή ΟΝΝΕΔ δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για πρόσωπα που μπορεί να ξεχωρίσουν μελλοντικά και να διεκδικήσουν μια θέση στα ψηφοδέλτια, ωστόσο από την απερχόμενη διοίκηση της «γαλάζιας» νεολαίας έχουν ήδη βγει μπροστά κορυφαία στελέχη τα οποία μάλιστα φαίνεται ότι θα έχουν και αξιόλογη παρουσία στις επόμενες εθνικές εκλογές. Είναι άνθρωποι που από τα φοιτητικά τους χρόνια αφιέρωσαν μεγάλο κομμάτι της ζωής τους σε «αγώνες» εντός και εκτός αμφιθεάτρων υπερασπιζόμενοι τις αρχές και τις αξίες της «γαλάζιας» παράταξης, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ. Έτσι σύμφωνα με το σάιτ της εφημερίδας Παραπολιτικά, ένα από τα ονόματα τα οποία ακούγονται για την στελέχωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα είναι αυτό του περιφερειακού συμβούλου Λάκη Βασιλειάδη που υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ. Το ζήτημα είναι καταρχήν αν ο κος Βασιλειάδης ενδιαφέρεται για αυτή τη θέση καθώς ο ανταγωνισμός από την μεριά του κάμπου είναι μεγάλος μιας και εκεί δραστηριοποιούνται ο νυν Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης αλλά και ο πρώην Διονύσης Σταμενίτης. Ακόμη είναι ανοικτό το θέμα της αντιπεριφέρειας με το ζήτημα Θεοδωρίδη να δούμε μέχρι που θα φτάσει καθώς η λύση της κα Αηδονά φαίνεται να μην πατάει καλά. Μένει να δούμε τα νέα δεδομένα με τις έως τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσφυγή στις κάλπες το πρώτο εξάμηνο του 2017.



2 σχόλια:

  1. Καληνυχτα με λακη και λαλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more