Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΟΥΡΒΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ- Πλούσιο φωτορεπορτάζ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ


 Οι  Προμαχιώτες  πιστοί στην Παράδοση αγνόησαν το τσουχτερό κρύο, τα μποφώρ, και το χιονάκι που έπεφτε και γιόρτασαν με τον καθιερωμένο τρόπο τη Σούρβα.

  Εξ  αιτίας του ανέμου φοβήθηκαν να ανάψουν τη μεγάλη φωτιά, όμως, με μικρές φωτιές και παρέες-παρέες γύρω από αυτές, η ζεστασιά απλώθηκε και ομόρφυνε την ατμόσφαιρα.

   Η πλειονότητα των κατοίκων σαν πρωταγωνιστές της διοργάνωσης - σ αυτό το αντάμωμα -  υποδέχτηκε με το χαμόγελο στα χείλη και φιλοξένησε όλους όσους βρέθηκαν για να γιορτάσουν μαζί τους . Φρόντισαν να μη λείψει  κάτι από το τραπέζι των προσκεκλημένων αφού  πρόσφεραν τα πάντα και εν αφθονίαː ποτά, ζεστό φαγητό, γλυκά, πίτες.

  Ο Δημοτικός Σύμβουλος,  κ. Χρήστος Μπάτσης,  από νωρίς  ηγήθηκε της προετοιμασίας και η φιλοξενία αυτού του όμορφου τόπου βγήκε προς τα έξω και αγκάλιασε όλους όσους επέλεξαν τη βραδιά της Σούρβας να τη περάσουν στους Προμάχους.

  Στη Σούρβα των Προμάχων προτίμησαν  να περάσουν τη βραδιά τους, εκτός των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής,  αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  και η κ. Τζάκρη.
  Η πλούσια παράδοσή μας φροντίζει,  ώστε  με αυτά τα ανταμώματα,  να μη χάνεται αλλά να διατηρείται η όμορφη ζεστασιά της μεγάλης παρέας που δημιουργεί και κτίζει  τα θετικά συναισθήματα στις ανθρώπινες σχέσεις.
  

ΕΜΕΙΣ  ΝΑ  ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ,   ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΧΡΌΝΟΥ  ΜΕ  ΥΓΕΊΑ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more