Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ποντίων ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ


Επιμέλεια ρεπορτάζ:  Φανή Ταρασιδου


Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο σύλλογο Ποντίων ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ στην Έδεσσα. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Ιωήλ.,παρουσία του Δημάρχου Δημήτριου Γιάννου, του Αντισυνταγματάρχη κ. Γεωργίου Παλτίδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Στρατηγό, προέδρων συλλόγων της πόλεως καθώς μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Η τυχερή ήταν η κ.Φανή Ταρασίδου η οποία πήρε δώρο από τον Σεβασμιώτατο και από τον Σύλλογο.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ιωήλ έκανε δώρο στην τυχερή κύρια Φανή Ταρασιδου ένα χρυσό σταυρό,ενα cd με παρακλήσεις του Όσιου Παϊσίου του Αγιορείτη,2 ημερολόγια της ιεράς Μητρόπολης Πέλλας κάι Αλμωπίας και θυμίαμα.Επισης Ο ποντιακός σύλλογος Θεόδωρος Γαβράς έκανε δώρο στην τυχερή μια δωροεπιταγη 50€ απο το βιβλιοπωλείο Κράλλη Ζωή. 



 Τα μαθήματα στον σύλλογο στην οδο Κολοκοτρώνη 7 στην Έδεσσα συνεχίζονται κάθε Κυριακή 6:30-7:30 με μόνο 5€ η μηνιαία συνδρομή για το παιδικό και εφηβικό τμήμα. Και 7:30-8:30 για το τμήμα ενηλίκων. Αναμένεται ο ετήσιος χορός του συλλόγου στις 11 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο στο κεντρο έπαυλης στην Έδεσσα. 

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more