Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Στο Πνευματικό κέντρο Σκύδρας πραγματοποιήθηκε το συμπόσιο Μακεδονικής παράδοσης και ιστορίαςΑποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΚΥΔΡΑ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στη διάρκειά τους θα παρουσιαστούν εισηγήσεις σχετικές με την Παράδοση, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων στο πλαίσιο τήρησης της Παράδοσης και θα εμβαθύνουν στα οφέλη που προκύπτουν από το σεβασμό στην τήρηση της Παράδοσης. Ο πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ. Γεώργιος Τάτσιος θα παρουσιάσει το έργο και τους στόχους της Ομοσπονδίας. Θα αναπτύξει ιδιαίτερα το σημαντικό από κάθε πλευρά εγχείρημα για ίδρυση Έδρας Μακεδονικής Παράδοσης & Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και από την επιστημονική τεκμηρίωση της Μακεδονικής Παράδοσης ως καίριο τμήμα της Ελληνικής Παράδοσης.
Τέλος, μια σπουδαία παράμετρος και εμπειρία από τη διεξαγωγή αυτών των Συμποσίων είναι η ανοικτή διαβούλευση που πραγματοποιείται μετά το πέρας των εισηγήσεων, όπου δίνεται η ευκαιρία για γνωριμία με τη νεοσύστατη Ομοσπονδία (ΠΟΠΣΜ) και για διάλογο σε θέματα που απασχολούν τους γηγενείς Μακεδόνες.
Μετά το πέρας των εργασιών του Συμποσίου (στις 21:00) θα ακολουθήσει παραδοσιακό Μακεδονικό γλέντι στο κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ στα Σεβαστιανά. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλείσθε να κλείσετε έγκαιρα τραπέζι. Καταληκτική ημερομηνία κρατήσεων 17 Ιανουαρίου 2017.
Κρατήσεις: 6936584111 (Γεώργιος Δόντσιος, Αντιπρόεδρος)

                                                                                              Με τιμή
                                                                                               Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου