Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Έκλεισε ο κόμβος του Γυψοχωρίου

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος «ΕΝΟΤΗΤΑ» (Μπλόκο Γυψοχωρίου) πραγματοποίησε συμβολικοί κλείσιμο του δρόμου στον ύψος του κόμβου Γυψοχωρίου.
Εν συνεχεία ξεκίνησε ένα κομβόι με αγροτικά αυτοκίνητα γυρίζοντας τα τριγύρω χωριά της περιοχής παίζοντας αγροτικά τραγούδια απευθύνοντας ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο που δεν βγήκε ακόμα στα μπλόκα, να συμμετάσχει μαζικά. Να αφήσει πίσω του κάθε τι που δεν του επιτρέπει να βγει στον δρόμο.  Δε χρειάζεται να περιμένει να μαζευτούνε όλοι στο χωριό για να πάνε μαζί στο μπλόκο. Όσοι είναι έτοιμοι ξεκινούν κι οι άλλοι θα ακολουθήσουν αργότερα.
Καταλήγοντας στο ότι ....διεκδικούμε και θέλουμε μια άλλη  ανάπτυξη που θα εξασφαλίζει ικανοποιητικό εισόδημα στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, καλύτερη ζωή στο χωριό, επάρκεια, φτηνών και ποιοτικών προϊόντων για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

ΥΓ: Για τις περαιτέρω μας κινήσεις και δράσεις μας θα σε κρατάμε ενήμερους με αντίστοιχα Δελτία Τύπου ή Καλέσματα-Ανακοινώσεις
ΥΓ1: Θα συνεχίσουμε τις περιοδείες σε όσα περισσότερα χωριά της ευρύτερης περιοχής μπορούμε με στόχο το ξεμούδιασμα και την ενημέρωση του κόσμου
Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more