Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Για ένα κινητό πήγε να τον σκοτώσει με ψαλίδι στην Έδεσσα...



Αποτέλεσμα εικόνας για φόνος με ψαλίδι 
Συνελήφθη 47χρονος στην Πέλλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Προκάλεσε με αιχμηρό αντικείμενο πολλαπλά τραύματα σε 37χρονο ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα, χθες (03-01-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, ο 47χρονος χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι που είχε στην κατοχή του, προκάλεσε πολλαπλά τραύματα σε 37χρονο ημεδαπό, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκε ο 47χρονος και συνελήφθη, ενώ εντοπίσθηκε και το παραπάνω ψαλίδι κρυμμένο σε κοντινό σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο εξωτερικά του σπιτιού του 47χρονου.    
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.


ΣτηνΈδεσσα ένας άντρας 47 χρόνων τραυμάτισε έναν 37χρονο με ψαλίδι ύστερα από έντονο καβγά που είχαν χθες μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας , η αιτία του καβγά ήταν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς διεκδικούσαν και οι δύο την κατοχή του. Πάνω στην κόντρα τους ο 47χρονος παίρνει το ψαλίδι που είχε πάνω του και άρχισε να χτυπάει επανειλημμένως τον 37χρονο. Ο τελευταίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Οι δυο άντρες έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές καθώς είναι χρήστες ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, εντόπισε το ψαλίδι κρυμμένο σε σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, έξω από το σπίτι του δράστη.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more