Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Συναγωνισμός στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα με φόντο την επιστροφή του Γ. Παπανδρέου



Αποτέλεσμα εικόνας για Υποψήφιοι Γ. Παπανδρέου Πέλλα 
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Οµάδας της ∆ηµοκρατικής Συµπαράταξης αλλά και στα στελέχη του κόμματος στην Πέλλα η ολική επαναφορά των στελεχών που ακολούθησαν τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙ∆ΗΣΟ. Κι αυτό γιατί κάποιοι από τους υπάρχοντες βουλευτές βλέπουν να αποκτούν εκ νέου εσωκοµµατικούς ανταγωνιστές για την είσοδό τους στη Βουλή και µετά τις επόµενες εθνικές εκλογές αλλά και οι πολιτευτές που επιθυμούσαν να είναι μόνοι.
 Αποτέλεσμα εικόνας για Υποψήφιοι Γ. Παπανδρέου Πέλλα
Στο πλαίσιο αυτό, η Φώφη Γεννηµατά έχει δεχθεί ουκ ολίγες προτροπές προκειµένου να αναλάβει δράση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ακόµη και µε µετακινήσεις στελεχών σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές όπου πολιτεύονται παραδοσιακά. 

Ενδεικτικό του προβλήµατος είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αναµένεται να πολιτευθεί εκ νέου στη γενέτειρα της οικογένειάς του, την Αχαΐα, όπως ο ίδιος εξάλλου προανήγγειλε µέσα από τη συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 FM. Μάλιστα, ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό, οπότε είναι σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του στο Κοινοβούλιο.
Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει προβληµατισµό στον σηµερινό βουλευτή Αχαΐας της ∆ηµοκρατικής Συµπαράταξης και στενό συνεργάτη της κυρίας Γεννηµατά, Θόδωρο Παπαθεοδώρου, ο οποίος, αν πραγµατοποιηθεί το εν λόγω σενάριο, τότε θα πρέπει να αναζητήσει την τύχη του σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Από πλευράς Πέλλας αναμένεται να επανέλθουν στην δημοκρατική Συμπαράταξη ο πρώην Βουλευτής Βασίλης Γιουματζίδης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας, πρώην Δήμαρχος Βεγορίτιδας και νυν αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Παρθενόπουλος. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη αυτού του ζητήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more