Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ


 Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής  Αυγής στο κέντρο της Σκύδρας.

 Πλήθος κόσμου, κυρίως νεαρής ηλικίας, με  Σημαίες  Ελληνικές και του Κινήματος, καθώς και με συνθήματα, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.
 Μετά την τέλεση των καθιερωμένων  από τον ιερέα, από τον εξώστη του πρώτου ορόφου των γραφείων, στελέχη του κινήματος καθώς και οι βουλευτές που παραβρέθηκαν απηύθυναν χαιρετισμό  προς τους συγκεντρωμένους.
 Η παρουσίαση έγινε από το γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Ν. Πέλλας κ. Γιώργο Βαχαρέλη.
 Πρώτη πήρε το λόγο η βουλευτής Χαλκιδικής κ.  Σωτηρία Βλάχου και ζήτησε μεγαλύτερα ποσοστά για το κίνημα, ώστε να κυβερνήσει και να σωθεί η Πατρίδα.
 Στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Σαχινίδης, βουλευτής  Ν. Πέλλας, με νόημα επανέλαβε τα λόγια του Τζον  Κένεντιː « Μη ρωτάτε τι έχει κάνει η πατρίδα για σας, ρωτήστε τι μπορείτε  να κάνετε εσείς για την Πατρίδα ».  Ακόμα, αναφέρθηκε  στο κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκείται από τους βουλευτές του κινήματος,  εξαιτίας του οποίου έχουν αποσυρθεί φωτογραφικά και ρουσφετολογικά άρθρα.
 Ο βουλευτής Χρήστος Χατζησάββας Ν. Κιλκίς, μίλησε για τα παράπονα που δέχεται από την ελληνική κοινωνία και χαρακτήρισε το κράτος εχθρό του έθνους. Ζήτησε εθνικιστές δασκάλους για τη διδασκαλία των ελληνοπαίδων ώστε να βγουν σωστοί πολίτες.
 Ο ευρωβουλευτής και στρατηγός  Ελευθέριος Συναδινός τόνισε πως, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια, το χαρακτήρισε σιδερένιο κόμμα που αντιστέκεται. Έστειλε μήνυμα νίκης προς τη Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα.
 Ο Μιχάλης Τσακίρης,  μέλος του πολιτικού συμβουλίου, χαρακτήρισε κάστρο του εθνικισμού την παράταξη και τόνισε πως,  εάν κυβερνήσει θα κάνει την Ελλάδα  σπουδαία και τρανή.
 Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, μέλος του πολιτικού συμβουλίου,  είπε πως η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και να χαρίσει ένδοξες στιγμές στο Έθνος.
 Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός  ζήτησε να λογοδοτήσουν οι κλέφτες της δημόσιας περιουσίας,  αναφέρθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης  και τα άλλα κόμματα που αποφεύγουν τους Έλληνες εθνικιστές επειδή λένε την αλήθεια και αγαπούν την Πατρίδα. Ακόμα ζήτησε από τους Χρυσαυγίτες να είναι υπερήφανοι που είναι Έλληνες εθνικιστές και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
 Ο Ηλίας Κασιδιάρης,  βουλευτής του κινήματος, ζήτησε οι κλέφτες να μπουν φυλακή και τα κλεμμένα στο λαό. Μίλησε για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Πατρίδας μας που την καθιστούν πλούσια χώρα και όχι όπως μας την παρουσιάζουν .
Ενημέρωσε - επειδή έχει και ρόλο στις επιτροπές ελέγχου σκανδάλων – πως η Siemens χρωστάει 2 δις στο Ελληνικό δημόσιο. Τόνισε, με υπερηφάνεια, πως  οι Χρυσαυγίτες μπήκαν στη βουλή για να αλώσουν το πολιτικό σύστημα και να κυβερνήσουν την Ελλάδα  με οπλοστάσιο τους Έλληνες Πολίτες .
Τέλος ζήτησε από τους παρισταμένους στην εκδήλωση να ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος  και ο Ύμνος του Κινήματος, όπως και έγινε.
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διάσπαρτες αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν το χώρο για την αποφυγή επεισοδίων σε περίπτωση αντισυγκεντρώσεων.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more