Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Αύριο η εκλογή Προέδρου στο Δημοτικό συμβούλιο ΑλμωπίαςΑποτέλεσμα εικόνας για Σίμος Σωτηριάδης 
Αύριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωι η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας. Υποψήφιος και πάλι θα είναι ο κος Σίμος Σωτηριάδης που δεν μπόρεσε να εκλεγεί μιας και στην τρίτη ψηφοφορία πήρε 13 ψήφους που δεν έφτασαν για την επανεκλογή του. Ανακοίνωση για τις φερόμενες δηλώσεις του Σίμου Σωτηριάδη εξέδωσαν ανακοίνωση οι 4 σύμβουλοι της πλειοψηφίας και αναφέρουν τα ακόλουθα: «ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ»

Όπως είναι γνωστό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/3/2017 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα την ανάδειξη του προεδρείου (προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα δημοτικού συμβουλίου). Η συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου μετά από τρείς ψηφοφορίες όπως προβλέπεται από την νομοθεσία απέβη άκαρπη. Η διαδικασία ήταν άψογη και με βάση τον νόμο επαναλαμβάνεται την προσεχή Κυριακή 12/03/2017. Μετά το πέρας της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο υποψήφιος για την θέση του προέδρου Σωτηριάδης Συμεών σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος δήλωσε τα εξής «αφού κυλίστηκα στην λάσπη με τα γουρούνια δεν φοβάμαι πλέον τη λάσπη». Η δήλωση αυτή προκαλεί θλίψη απογοήτευση και όχι μόνον διότι γεννά πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Μετά από τόσες ημέρες χωρίς διάψευση της συγκεκριμένης δήλωσης αλλά και δίχως ίχνος μεταμέλειας για τον χαρακτηρισμό προς τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους των οποίων όμως ζητά την ψήφο για την εκλογή του προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα :
Πρώτον, ποιους εννοεί γουρούνια και ποια είναι η λάσπη;
Δεύτερον, γιατί θέλει να κυλιστεί στην λάσπη επιμένοντας στην υποψηφιότητα του και ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι; (ο νοών νοείτω)
Τρίτον, τι λέει για όλα αυτά ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπίνος Δημήτριος υιοθετεί την δήλωση του υποψηφίου προέδρου του η έχει αντίθετη άποψη;
Αλλά με όποιον καθηγητή καθίσεις τέτοια γράμματα θα μαθαίνεις…


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Απόστολος Ουργαντζογλου
Χρήστος Μπάτσης
Δημήτριος Βέσκος
Γιάννης Ρώσσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου