Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ː ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ 


   Λειτουργεί η επιχείρηση της Δ.Ε.Υ.Α.Α.  στην κατεύθυνση  υπεύθυνης παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες  με την τήρηση  των ενδεδειγμένων εργασιών φροντίδας  και  ελέγχου της ποιότητας του νερού  και ταυτόχρονα  της  ενημέρωσης, όπως ήδη έχει γίνει, με την  ανάρτηση  των  πιστοποιητικών ανάλυσης και έκθεσης δοκιμής.
  Η ποιότητα του νερού, σύμφωνα με τον πρόεδρο της  Δ.Ε.Υ.Α.Α  κ.. Χρήστο Γεωργίου, είναι 100% πόσιμη,  αυτό δεν  αμφισβητείται   αφού    αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα που  δημοσιοποιούνται και είναι στη διάθεση   όλων όσων θελήσουν να τα ελέγξουν. Η φροντίδα του δήμου προς τους πολίτες πρέπει να είναι πάντα  η αρμόζουσα  για να προστατεύεται  και το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο η  ΥΓΕΙΑ.  Από τη μεριά τους, όμως, και οι πολίτες  θα πρέπει να εκτιμούν αυτή τη προστασία και φροντίδα  με την άμεση εξόφληση  των οφειλών τους προς την επιχείρηση, ούτως ώστε να μπορεί να  έχει την οικονομική ευχέρεια και να συνεχίσει να λειτουργεί  ανταποδοτικά στο θέμα της ποιότητας, σε διαφορετική περίπτωση,  επειδή  είναι απαραίτητο να λειτουργεί,  θα πρέπει να περάσει  σε χέρια ιδιωτών με τις συνέπειες που όλοι φανταζόμαστε.
  Όμως, άλλο πράγμα είναι η ακαταλληλότητα του δικτύου ύδρευσης, το οποίο είναι απαρχαιωμένο και  σύμφωνα με εκτιμήσεις πρέπει να αντικατασταθεί. Ο δήμος είναι διατεθειμένος να εκπονήσει μελέτη,  για νέο σύγχρονο δίκτυο, αφού κάθε χρόνο βγαίνουν χρηματοδοτικά προγράμματα έγκρισης αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης.  Για ποιο λόγο να μην αδράξει την ευκαιρία  αφού το έχει ανάγκη η πόλη .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more