Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣhttp://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/1a45330ec45ca86b15a64fb466538e53_XL.jpg?t=-62169984000


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Κατά τη διαδικασία ελέγχων των εγκεκριμένων αιτήσεων του ΚΕΑ, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΗΔΙΚΑ, διαπιστώθηκαν παρατυπίες, για εισοδήματα από αγροτική δραστηριότητα που δεν έχουν δηλωθεί (ειδικότερα επιδοτήσεις) τα οποία εισπράχθηκαν κατά το τελευταίο εξάμηνο πριν την υποβολή της αίτησης,  είτε παρατυπίες άλλης φύσεως, όπως άτομα που έχουν δηλωθεί σε δυο διαφορετικές αιτήσεις ή άτομα που ενώ μένουν μαζί, έκαναν αίτηση ως ξεχωριστά νοικοκυριά και όχι ως ένα, όπως σαφώς ορίζεται.
Τέτοιες αιτήσεις έχουν τεθεί σε αναστολή (στην πλατφόρμα του προγράμματος η κατάσταση της αίτησης εμφανίζεται ως «Ανενεργή») και η εισοδηματική ενίσχυση του ΚΕΑ δεν θα καταβληθεί μέχρι να τεκμηριωθεί ότι ισχύουν όσα δηλώθηκαν σε κάθε αίτηση.
Καλούνται όσοι πολίτες υπέβαλαν αίτηση και ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ, να ελέγξουν την κατάσταση της αίτησής τους, είτε ιδιωτικά με τους κωδικούς του TAXIS, είτε απευθυνόμενοι στο Δήμο Αλμωπίας, είτε στα Κ.Ε.Π. Αριδαίας και Εξαπλατάνου.
Διευκρινίζεται:
1.  ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση η τροποποίηση των αιτήσεων γίνεται μόνο από τους πιστοποιημένους χειριστές του Δήμου Αλμωπίας.
2. Επειδή, η τροποποίηση των αιτήσεων θεωρείται νέα αίτηση ουσιαστικά, απαιτούνται όλα τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν στην αρχική, εκ νέου, με βασικότερο εξ αυτών το έντυπο συναίνεσης.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Τσιμτσιρίδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου